MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Sonuçları

@Bully'nin bir yerlerde pusuya yatmasından şüpheliyim o nedenle kendi totomu garantiye alıp salağa yatıyordum iyi ki ifşa ettin la fok ettin attın ortalığı

Seni uyudun sanıyorum kardo
Totondan pireler uçuyodur diye mesaj da atamadım
Yarın ders geç saatteydi sinema keyfi yaptım yine latte ve abur cubur eşliğinde.

İyi bari zor da olsa doğru yolu bulmuş en azından.
Ama Giresunlular tehlikelidir şahit oldum buna sen yine de tedbiri elden bırakma.

Ben @Doğu ya anlatırım detayını olay bende.
Ben onu iyi ederim bana bıraksınlar.

@Bully'nin bir yerlerde pusuya yatmasından şüpheliyim o nedenle kendi totomu garantiye alıp salağa yatıyordum iyi ki ifşa ettin la fok ettin attın ortalığı

hayır yani @Bully den bahsederken yani herhangi bir forum üyesi anlamında söyledim yoksa türbüşonu severiz sayarız onunla alakalı bir sorunumuz yok
yine bol bol puanlarımı kullanacağımdan şüphesi olmasın

İyi iyi
Ben de birazdan House of Cards izlemeye gideceğim siz @destere ile tükkanı kaparsınız

İyi iyi
Ben de birazdan House of Cards izlemeye gideceğim siz @destere ile tükkanı kaparsınız
@MEnes le sen yeni geldiniz kaçıyorsunuz ben sabahtan beri burada pinekliyorum asıl benim dizilere kaçmam lazım hadi görüşürük yakın zamanda umarım sonraki buluşmamız daha ferah bir ortamda olur böyle darbeler yediğim bir güne denk gelmez

Birazdan @Bully gelip çok namlulu roketatarla üstümüze mermi yağdıracak o nedenle topukluyorum
Geride kalanlar kurtarsın kendini
Hayırlı geceler diliyor sizleri en kalbi şükranlarımla selamlıyorum

Birazdan @Bully gelip çok namlulu roketatarla üstümüze mermi yağdıracak o nedenle topukluyorum
İyi iyi ben de yatayım madem. Huzur dolu günler bizlerin olsun ey sıva yoldaşlığı iyi geceler diliyorum.

İyi iyi ben de yatayım madem. Huzur dolu günler bizlerin olsun ey sıva yoldaşlığı iyi geceler diliyorum.

konuda kaçıncı sayfadayız diye bir göz attımda sayfa sayısı bile çok anlamlı
)
sizede iyi geceler
)

Sen çok yaşa dosi emi çok tşk ederim dosi cevap vermicektim susacaktım ama dayanamadım patlama noktam olsun buda birşeyler demezsem patlıcam susayım dedim hiç birşey demiyim dedim olmuyor patlıcam 7 puan vermişim bir teşekkür bile etmiyor geçen tam puan verdim harika attı herkesin adını yazdı benim adımı yazmadı sonrada vadikızın eksileri oluyor sinirlenmesi gereken benken başkası sinirleniyor kimin eksileri var dönüp bakmıyorlar sonra vadikızı şöyle böyle ben sustukça neyse daha fazla uzatmaya gerek sen demişsin zaten tşk ederim dosi😉 biride desin istiyordum demişsin sağol arkadaşım he birde ben asla bana düşük verdi falan diye kırılmam burda eğleniyorz zevkler ve renkler tartışılmaz ben burda 1 verene bile teşekkür eden birisiyim kırılma asla olmaz sen beni tanıdın işte

Son düzenleme: