İstikrarı bozmaya hiç gerek yok bence.Bakacağız artık, düşük puanla ilk seni mi yoksa @denizz19'u mu tanıştıracağız
bak bak yine gereksiz aciklamalarinBu konuda defalarca açıklama yaptım ozancım artık birşey demiyorumçünkü
ne kadar açıklama yapsamda öyle düşünmeye devam edeceksin
Etkisi olmayacak tabii ki çünkü halk kalitenin sesi Gökhan Türkmen'e yine sahip çıkacak.Senin kafa da bizim gibi çünkü ikna edilebilitesi çok zor.Ama sözüm meclisten dışarı bazı insanlar üzerinde üstün ikna yetenekleri kullanıldı mı ikna olabilirler sonuçta.Burada çok kullandığım söylenemez şimdiye kadar ama kullandım mı başarılı sonuçlar almak gibi huylarım var.
Biraz düşünmem lazım. Eğer değerse neden olmasın.Ama geçen yarışmadaki finalden sonra pek bir etkisi olabilecek mi bilmiyorum.
Etkisi olmayacak tabii ki çünkü halk kalitenin sesi Gökhan Türkmen'e yine sahip çıkacak.Senin kafa da bizim gibi çünkü ikna edilebilitesi çok zor.Ama sözüm meclisten dışarı bazı insanlar üzerinde üstün ikna yetenekleri kullanıldı mı ikna olabilirler sonuçta.Burada çok kullandığım söylenemez şimdiye kadar ama kullandım mı başarılı sonuçlar almak gibi huylarım var.
Biraz düşünmem lazım. Eğer değerse neden olmasın.Ama geçen yarışmadaki finalden sonra pek bir etkisi olabilecek mi bilmiyorum.
Buyur içinde kalmasın.
@vadikızı Sonunda dediğim şarkı geldi, 2005 yazında az dinlemedik, hak ettin
@mrt-06 Güzel Sibel Can klasiklerindendi, Masal olmasa tam puanı alırdın.
Listemde hep ortalama ve üzerinde alan isimler @Bully @denizz19 yine üstlerdeler. @Bully biraz düştü ama neyse
@MayısKralı Haftaya o şarkı gelsin gör sen yükseğiDur Yavaş çok patlama yapabilen bir şarkı değildi sonuçta.
@sokak sanati Dengede o puan bence, her hafta üstte olacaksın diye kural mı var cicim
Burada mesele @Bully değil sanat konuşuyoruz sanat.
bak bak yine gereksiz acillamalarin
@sokak sanati teşekkürler.
Benim oyuma trip atıp 7 vermek. .ss @sokak sanati
@dosimosi ile iyi geçinmek istiyorsan benle arayı iyi tutman lazım.Burada mesele @Bully değil sanat konuşuyoruz sanat.Zaten ona demiştim severim seni beyaz saçlı kardeşim diye.Yoksa biz kuyu kazma veya ayak kaydırma falan gerek yok böyle şeylere. Diyalog üzerinden insanları ikna edebilir miyiz diye konuşuyoruz burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?