yok bana böyle soru sormaLpve me Harder mı Break Free mi.
yok bana böyle soru sormaLpve me Harder mı Break Free mi.
bence gayet iyisin mesela 4 şarkı dinledim en kötüsü ziynetti marıul kafa duymasınKomik mi
Abla en en sevdiğim şarkısıyla gelmişsin zaten dediğini dikkate alabilirim.
Abla en en sevdiğim şarkısıyla gelmişsin zaten dediğini dikkate alabilirim.
bence gayet iyisin mesela 4 şarkı dinledim en kötüsü ziynetti marıul kafa duymasın(bak mutlu ol diye hayatımı tehlikeye attım resmen)
Şu haliyle bile asalet akıyor, Hürrem'in elini ayağını titretiyor farkı gerçek biz.al sana
Teşekkür ederim.bence gayet iyisin mesela 4 şarkı dinledim en kötüsü ziynetti marıul kafa duymasın(bak mutlu ol diye hayatımı tehlikeye attım resmen)
Nasıl döndürdüm amaNasıl döndüm ama
yok bana böyle soru sormaBen bu derim başka şey olur. Mesuliyet alamam
Triplerini yesinler senin.Şu haliyle bile asalet akıyor, Hürrem'in elini ayağını titretiyor farkı gerçek biz.
Teşekkür ederim.Beni de ne kadar sever.
@Bully neyse...
Müzik adamıyım ben canım senin zevkine göre hareket edersem elenmem hızlanır. Yani bir de Serdar dinleyen biri söyleyince pek etkili olmuyor.Nasıl döndürdüm amaSenin Olsun'u bekliyordum bu hafta o daha zayıf çünkü.
Peki 1 puanın lafını yapmayacğım saçma olur cidden.Triplerini yesinler senin.Deniz Seki efso gelmiş bu şarkıyı bekliyordum ben haftalardır.Sana da ilk 2 demiştim zaten, puanını da anlamışsındır artık.
Senin Olsun'la elendiğinde bu lafını hatırlatacağım canım. 😉Müzik adamıyım ben canım senin zevkine göre hareket edersem elenmem hızlanır. Yani bir de Serdar dinleyen biri söyleyince pek etkili olmuyor.
Müzik adamıyım ben canım senin zevkine göre hareket edersem elenmem hızlanır. Yani bir de Serdar dinleyen biri söyleyince pek etkili olmuyor.
Ben de sana elenmediğim zaman hain planımı devreye sokunca anlayacaksınSenin Olsun'la elendiğinde bu lafını hatırlatacağım canım. 😉
Peki 1 puanın lafını yapmayacğım saçma olur cidden.Teşekkürler kardeşim şimdiden.
Ziynet söylüyor yerime tam puanınıza layığım bu haftaMüzik adamcığım bu ara hiç şarkı söylemiyon söylesene bir tane kulaklarımızın
pası silinsin
Ziynet söylüyor yerime tam puanınıza layığım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?