MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Tamam ablacım sen nasıl diyorsan öyledir

Aynen Gökhan sevilmez mi ya

Bahsettiğim koruyucu meleklerden biri de sendin tabii ki çatlasın @destere

senden daha ne yakışıklı diye kıskandın dimii

sen oğlanın tipinemi puan veriyorsun o zaman senin puanlar sayılmaz şarkıya puan vermiyorsun demekki

hogatha gel pardon @Çiğdem- gel buraya vadikızını jürilikten atalım kız şarkı seçmiyor parlak seçiyormuş
)

Bir kumpasa maruz kalmazsam elenmem merak etme.
))

niye elenenlerin hepsi kumpas kurbanımı oldu kötüydüler elendiler
inşallah senin elenme sıran bugündür diyelim

yokk bee şarkısına veriyorum ben aaa türbuşon dedin bende ona yorum yaptım
iştee
@Çiğdem- kızz gel buraya al sevgilini başımdan

Dün oylarımı kullanmıştım bugün bir değerlendirme yapayım

Bu hafta en fazla İrem Derici, Neşet Ertaş ve Şakire'yi beğendim
@MayısKralı @Mr.At @Harunnn60

Deniz Seki'ye herhalde şimdiye kadar verdiğim en yüksek puanı verdim daha da bu kadar yüksek puan vermem sanırım
@vadikızı

Gökhan Türkmen'e bu hafta sevebileceğin bir puan verdim
@Bully

Nilüfer ve Candan Erçetin bu hafta umduğumdan çok çok kötü gelmişlerdi, puanlar için üzgünüm
@soo @OzaN

Bu hafta en uzun yorumu Sibel Can için yazmak isterdim. 10 hafta kaldı ne zaman popüler şarkılarını kullanacaksın acaba merak ediyorum? @mrt-06

Bu hafta Ziynet Sali ya da Grande boy White Chocolate Mocha elenirse sevinirim
@sokak sanati @denizz19

Bedduan seni bulur inşlah

Benimle aynı fikirde olmanı tam takdir edecektim ki sonra yeni bir bedduanın hazırlığına başladım
bazen cümlenin yarısını okuyup cevaplamak en iyisi
cümle sonunda hep insanların artniyeti ortaya çıkıyor
@MasacRE- hepsini okuyacağını nerden bilsin? bu arada kendisi bizim sıva gurubunun değerli bir elemanıdır dedikleri hep doğrudur
diyemesemde nerdeyse yüzde onu doğrudur diyebilirim yani kefil falan değilim ona

niye inanmıcam ayol aa

hayır yani senden beklemem zaten benim ne kadar sese önem verdiğimi bilen kişilerin başında geliyorsun
hatta bir kaç kez arkadaşlara noooolur yalvarırım klipsiz gelin klip şarkıyı bozuyor demişimdir ama dinletememişimdir