Binnur kaya ve ömür gedik sezginin yardımcısı olarak arka sokaklarda
Bildiğimiz Binnur Kaya mı
Binnur kaya ve ömür gedik sezginin yardımcısı olarak arka sokaklarda
ben anlıyamadım gelde bak arka sokakların 423.bölüm fragmanınaBildiğimiz Binnur Kaya mı
ben anlıyamadım gelde bak arka sokakların 423.bölüm fragmanına
tamam ama o arka sokaklar konusuna gelince böyle intikam olurmuBaktım ama yok heralde sen benzettin.
5. hafta şarkıyı kullanmayacağımı öğrendin herhalde.Her hafta gıcıklık derken? İlk 5 hafta ilk 3ümdeydin..
Sen ortaydın kanaldaş.
5. hafta şarkıyı kullanmayacağımı öğrendin herhalde.
hahah ayy sen herhalde oylar hazırda bekliyor sanıyorsun cnm öyle olsa sabah oylama başlar akşam açıklardık ayolloylama için niye iki gün bekliyoruzki? madem geciktik oylama süresini bir güne indirsen mağduriyetimizi gidermiş olursun hogatha
Senin yaş kaçtı bu şarkının popüler olduğu zamanları hatırlamıyorsun herhalde. Şarkının sözlerindeki anlam yeter her dinleyişte etkiler hala.Hayır 5.haftadan sonra cover şarkı kulıanmaya başladın hele o son kullandığın çok kötüydü. Bu hafta yine bir nebze daha iyi ama hayal kırıklığı çok iyi şarkıların olması lazım.
Sende sanırım galiba yanlış hatırlamıyorsam ortamdasın.Her hafta gıcıklık derken? İlk 5 hafta ilk 3ümdeydin..
Sen ortaydın kanaldaş.
benim oylar hazır zaten diğerlerinin oylarıda yetişmezse ben tamamlarımhahah ayy sen herhalde oylar hazırda bekliyor sanıyorsun cnm öyle olsa sabah oylama başlar akşam açıklardık ayoll
adaletli oylarımı yolladım sana bu hafta herkes memnun edecek oylar dağıttımbenim oylar hazır zaten diğerlerinin oylarıda yetişmezse ben tamamlarım
adaletli oylarımı yolladım sana bu hafta herkes memnun edecek oylar dağıttım
hahaha atacanın enler konusunada bak orada ben tacan ve senin üçümüzü anlatan bir sahne paylaştımyorumumu orda yaptım batırmışsın yine
Oylarımızı kullandık. Hafta zorluydu.
Yabancılar efsane gelmiş. @Harunnn60 @sokak sanati
@vadikızı deniz sekinin sevdiğim şarkılarından biri.
@Mr.At benden aldığın en iyi puan olacak.
Şarkılarınızın nakaratları çok güzel diğer kısımları orta. @denizz19 @Bully
Candan ise tamamen hayal kırıklığı.. @OzaN Hangi Aşk Adil Ki yi niye kullanmamakta direttin bu kadar anlamadım.
Beni nasıl buldun. 😛
bakmıyorum oraya artık pis codmine reyting kazandırmıycamhahaha atacanın enler konusunada bak orada ben tacan ve senin üçümüzü anlatan bir sahne paylaştım
hogatha sana 2 puan vermiş bu haftaAblacım şarkımı beğenmene sevindim bende seninkini beğendim cnm
bakmıyorum oraya artık pis codmine reyting kazandırmıycam
hogatha sana 2 puan vermiş bu hafta
zaten ben 2 verdim demedim hogatha sana iki puan vermiş dedim_ bu durumda hogathayamı canın sağolsun diyorsun ?Canı sağolsun başkanım ne diyim
zaten ben 2 verdim demedim hogatha sana iki puan vermiş dedim_ bu durumda hogathayamı canın sağolsun diyorsun ?
böyle hogathayı şımartıyorsun ama tepkini ortaya koyup @Çiğdem- in saçını başını yolman lazımki bir daha korkudan sana düşük puan veremesinBaşkanım size desem canınız sağolsun derim canı sağolsun dediğim göre
hodatgana dedim ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?