MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

oylama için niye iki gün bekliyoruzki? madem geciktik oylama süresini bir güne indirsen mağduriyetimizi gidermiş olursun hogatha :)
hahah ayy sen herhalde oylar hazırda bekliyor sanıyorsun cnm öyle olsa sabah oylama başlar akşam açıklardık ayoll :A :A :A

Hayır 5.haftadan sonra cover şarkı kulıanmaya başladın hele o son kullandığın çok kötüydü. Bu hafta yine bir nebze daha iyi ama hayal kırıklığı çok iyi şarkıların olması lazım.
Senin yaş kaçtı bu şarkının popüler olduğu zamanları hatırlamıyorsun herhalde. Şarkının sözlerindeki anlam yeter her dinleyişte etkiler hala. :)

2 tane cover kullandım şu ana kadar. Bence ikisi de şarkının orijinalleri dahil en iyi halleriydi, cover meselesi kişiden kişiye değişebileceğinden pek bir şey demem ama bu haftaki şarkı efsane, sonrakiler de. :)

Oylarımızı kullandık. Hafta zorluydu.:X
Yabancılar efsane gelmiş. @Harunnn60 @sokak sanati
@vadikızı deniz sekinin sevdiğim şarkılarından biri. :)
@Mr.At benden aldığın en iyi puan olacak. :A
Şarkılarınızın nakaratları çok güzel diğer kısımları orta. @denizz19 @Bully
Candan ise tamamen hayal kırıklığı.. @OzaN Hangi Aşk Adil Ki yi niye kullanmamakta direttin bu kadar anlamadım. :(

Beni nasıl buldun. 😛

Ablacım şarkımı beğenmene sevindim bende seninkini beğendim cnm:D

Oylarımı kullandım. Herkese hayırlı olsun şimdiden. Açıklama yapmayacağım artık. Şarkıların geneli güzeldi. Karar vermek sıralamak zordu.