MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

ama benim konum daha şekilli daha renkli hem ben seni daha çok övmüşüm
Konun boşa gidecek üzgünüm, kurallar gereği silmek durumundayım.

@dosimosi'yi yedirir miyim hiç ben sana, hain planların bir kez daha çöpe gitti.
)

@destere den medet umma. onun koltuguna aday olmak istedigin icin o sana kinlenir. @MEnes in ortami sakinlestirme gibi bir etkisi var.
bak geldi linc etme istegim kayboldu. onun gibi anlayisli birinin yaninda insanin kavga edesi yok

zaten @MEnes bizim sıva gurubunun halkla ilişkiler müdürü benle @Doğu nun kalbi temiz ama bizimde halkla ilişkilerimiz zayıf? temiz kalbimizi çevreye yansıtamıyoruz
oysa @MEnes in kalbi pis ama halkla ilişkileri kuvvetli birbirimizi dengeliyoruz gurupça
)

Konun boşa gidecek üzgünüm, kurallar gereği silmek durumundayım.

@dosimosi'yi yedirir miyim hiç ben sana, hain planların bir kez daha çöpe gitti.
)
varya ayni cizgi flimlerdeki gibi, kötülük yapmaya calisiyor ama hep başarisiz

sen burda tek basina takil. biz sensiz cay muhabettindeyiz

Kalbimin pis veya temiz olduğunu içini görmeden bilemezsin.
Benim hem halkla aram iyi hem de kalbimde kir ve tozlara yer olmaması için özen gösteririm.
Bunu ne kadar başarabilirsem kardır.

Biz hep açıksözlülüğümüzden kaybediyoruz sıvacı kardeş
Çok açığız azıcık yüzeysel olmak lazım

Kalbimin pis veya temiz olduğunu içini görmeden bilemezsin.
Benim hem halkla aram iyi hem de kalbimde kir ve tozlara yer olmaması için özen gösteririm.
Bunu ne kadar başarabilirsem kardır.

la sende iki dakka dur, kendimizi kurtarmak için hafif sana diken batırmamız gerekiyordu anlayışlı ol işte
anında yetiştin sanki kalbin pis olunca boncukların dökülecek

Biz hep açıksözlülüğümüzden kaybediyoruz sıvacı kardeş
Çok açığız azıcık yüzeysel olmak lazım
baksana halkla ilişkiler müdürümüz anında bizi satışla çıkardı
bu gurup fazla dayanmaz benden söylemesi hiç zora gelmiyorlar
)

Tamam la tamam madem öyle çaktırmayalım bari.
Ama kalbimin pis olmasını pek sindiremedim ne bileyim.

Karşı cins bu ittifakı bozmaya çalışıyor @Çiğdem- başaramadı @dosimosi zorluyor şimdi de
Direnmeliyiz tüm sıvacıları sokağa, havalimanlarına çağırıyorum

Karşı cins bu ittifakı bozmaya çalışıyor @Çiğdem- başaramadı @dosimosi zorluyor şimdi de
Direnmeliyiz tüm sıvacıları sokağa, havalimanlarına çağırıyorum
beni dışladınız zaten gidip pis isveçliyle çay içmeler falan biz öyle don gömlek kaldık forumda bunu unutmayacağım asla

bende gidip yabancı dizilere dalarım ne haliniz varsa görün bir dahada kara günlerde benden yardım istemeyin

Ayıp ediyorsun ne istedin de vermedik
Senle de çok derin konuları masaya yatırmışlığımız var, mazimiz var, lütfen

La ne zaman çay içmeye geldin de geri çevirdik. Her zaman başımızın üstünde yerin var.
Eğer arada sorun varsa çözmek de benim işim. Benim olduğum yerde küslük olmaz. Konuşarak çözemeyeceğimiz hiç bir şey yoktur.

simdi bir laf diyecem yine @Bully e sikayet edeceksin cocuk gibi.
daha yumusak üslup kullanayim.
catlada patla oh olsun sana

Ayıp ediyorsun ne istedin de vermedik
Senle de çok derin konuları masaya yatırmışlığımız var, mazimiz var, lütfen

yani yaptığınız çok ağrıma gitti ama yinede asırlık sıva gurubumuzun pis bir isveçli yüzünden sarsılmasını istemiyorum
bize yakışmaz?
bu anlık gaflete düşüşümüz yeni muhteşem başlangıçlarımıza vesile olur inşallah

simdi bir laf diyecem yine @Bully e sikayet edeceksin cocuk gibi.
daha yumusak üslup kullanayim.
catlada patla oh olsun sana
şimdi laf diycem şimdi laf diycem? zaten demediğini bırakmadın ağzına geleni söyledin dünden beri daha ne diycenki?
birde taraflı kötü codmin @Bully e sırtını dayamışsın cezada almıyon nasıl olsa ?
ama bu mutlu günleriniz yakında sona erecek darbe yapıp ozanı devre dışı bırakacağım kötü codminleri fizana sürgün edeceğim
kendimi admin yapıp sıvacı kardeşlerimide codmin ilan edip bu kötü gidişata son vereceğim yakında

Hoş geldin kanka.
ariana efsanesi bu hafta füze atıyor bencede kesinlikle yollamalısın.
bu mutluluğunu neye borçluyuz
yeni bir av yakaladın sanırım
erken kalkan yol alır bence en iyisini yapıyorsun
diğer yarışmacılar daha uyanmadan taze jürinin kalbini fethetmen şart yoksa kaparlar

Haftanın 1.si belli oldu.

bu mutluluğunu neye borçluyuz
yeni bir av yakaladın sanırım
erken kalkan yol alır bence en iyisini yapıyorsun
diğer yarışmacılar daha uyanmadan taze jürinin kalbini fethetmen şart yoksa kaparlar

@tolgab zaten hep destekler beni. Ariana kızımızıda sever öyle hatırlıyorum.

Sen uygun olunca füzeleri bak.

demek öyle bir rüya gördun hem sen haric diğer sivaci arkadaslarin beni severler. gerci sende seviyon o ayrida suan @Bully ile beni kiskandiğin icin neye nasil saldiracagini şaşirmişsin.

bu youtube düzelmedimi hala bende yasaklanmadığı için anlayamıyorum bilgi verin