Helal olsun.Yüksek puanlarınıza talibiz vadikızı hanım
Hançer de süper şarkıdır kanka karşılıklı helalleşelim
Helal olsun.Yüksek puanlarınıza talibiz vadikızı hanım
Hançer de süper şarkıdır kanka karşılıklı helalleşelim
1 puanına en layık kişi Ziynet hazır et .ssZorlama buldum şarkını. İlk kez duydum birde. Belki recapta fikrim değişir.
100 point.Bu hafta şarkıma umarım bir kulp bulmazsınız, kimsenin ilk defa duyduğunu ya da şarkıyı sevmediğini düşünmüyorum. (Recap süresi 1:36-2:50)
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @vadikızı @Tzira @Doğu
Ah ah 1700 bölümlük dizi doğru düzgün bir final yapamadan bitti ya
1 puanına en layık kişi Ziynet hazır et .ss
Yahu Ziynetin sevdiğin Çeyrek Gönül şarkısına bile kötü verdin nasıl düşüneyim .ssKasti yapmıyorum biliyorsun kankaAma her hafta 1 puanı layık gördüğüm elenmiş bu hafta
Yahu Ziynetin sevdiğin Çeyrek Gönül şarkısına bile kötü verdin nasıl düşüneyim .ss
Geçen sezon çeyrek gönül şarkısı çeyrek finale geçiş haftasında elenmişti o zaman bile daha iyi vermiştin o pozisyonda bileÖyle bir şey dedim mi. Dediysem özür bir hafta telafi ederim o şarkıya kötü verdiysem.
Geçen sezon çeyrek gönül şarkısı çeyrek finale geçiş haftasında elenmişti o zaman bile daha iyi vermiştin o pozisyonda bile
La seni kızdırmaktan kolay ne varYa beni çok kızdırdın yada başka bir şey oldu.Yoksa hakkını yemem.
La seni kızdırmaktan kolay ne var
Seni dinlemedim.Beni nasıl buldun?
Enleri de yapmayı unutma.
Hava Hoş fazla remixli pek öyle şarkıları sevmiyorum o yüzden Başrol daha iyi bence.@mrt-06 Başrol mü güzel yoksa Hava Hoş şarkısı mı
Hava Hoş fazla remixli pek öyle şarkıları sevmiyorum o yüzden Başrol daha iyi bence.Ama daha iddialı gelebilirsin bu hafta herkes iddialı. .ss
Bu haftaki şarkımız No:6 albümünün sevilen hareketli şarkılarından biri olan 'BAŞROL' olacak. Umarım beğenirsiniz.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Bully @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
Bu haftaki şarkımız No:6 albümünün sevilen hareketli şarkılarından biri olan 'BAŞROL' olacak. Umarım beğenirsiniz.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Bully @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
Seni tatmin etmek için napimBen tatmin olmadım
Geçen hafta hatanı telafi edebilirdin ama o tren çoktan kaçtıSeni tatmin etmek için napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?