MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Haftaya derken gören de her hafta oy kullanıyor sanır
En son 2.hafta oy kullanıp tam vermiştin bana, demek ki bir dahaki oyunu da 5 hafta sonra kullanacaksın
Foruma adam gibi girebildiğim mi var oy kullanayım sadece dizilerim olduğu gün full aktifim bir maç günleri

türbüşona az puan veren ellerin dert görmesin @EFE UYSAL
) her hafta standardını korursun umarım
Başkanında dediğine itaat edeceğiz

şimdi yan çizme diğer hafta şöyle böyle diyip her hafta böyle olacak de ki senin kıymetin artsın gözümüzde
)
Yan çizmeyecem sabit yerimde duracam yönüm değişmeyecek

aaa bu arada @sokak sanati sana çok kızgın 3 puanla kaçırdı final puanını @destere neden tam puan vermedi bana diyor

benden önce kızması gerekenler başkaları
ben 10 puan vermişim hemde @sokak sanati pis bir şarkı seçmesine rağmen 10 puanı yapıştırmışım kıza
)
ama @MasacRE ve @MEnes yakmış arianayı
) onlarda kabahat arasın
)

Bir kaza olmuş bu hafta yoksa @EFE UYSAL kardeşim Gökhan Türkmen hayranıdır.
hiç boşuna uğraşma efede sonunda gerçekleri gördü baktıki türbüşondan ne köy olur ne kasaba yapıştırdı düşük puanı
)

Ben yabancı şarkı çok dinlemeyen biri Arianaya 10 üzeri verdim senin gibi çıtır seven biri benden düşük vermişse kızması normal

Foruma adam gibi girebildiğim mi var oy kullanayım sadece dizilerim olduğu gün full aktifim bir maç günleri

Başkanında dediğine itaat edeceğiz

Yan çizmeyecem sabit yerimde duracam yönüm değişmeyecek
Geveze ve saçma saçma konuşan Efe'yi özledik bilesin.
Yazları aktif olurdun geçtiğimiz yaz o da yoktu, e ne zaman muhabbet edecez o zaman biz senle

Ben yabancı şarkı çok dinlemeyen biri Arianaya 10 üzeri verdim senin gibi çıtır seven biri benden düşük vermişse kızması normal
la madem bu işten anlıyordunda niye gidip dandik şarkıcılarla yarışmaya katılıyorsun seçsene ariana gibi bişey mesela selena gomez boştaydı onunla gelsetdin

@EFE UYSAL destere'nin dediklerini dikkate alma, Noyan'a verdiği puanları hatırla doğramıştı seni resmen.

@EFE UYSAL destere'nin dediklerini dikkate alma, Noyan'a verdiği puanları hatırla doğramıştı seni resmen.
hah işte iyi hatırlattın ariananın şarkısını beğendiğini söylüyor nerdeyse tanımayan biri kaliteden anlar der efe için
ama gidip dümbük noyan kazmasıyla yarışıyor
bu ne perhiz bu ne lahaan turşusu demezlermi
)

Sen yeterki iste o eski günler yakındır

Bir tek Noyan mı Keçeli ve Emre Aydınıda doğradı
Merakla bekliyoruz.

Emre Aydın'la yazın yarıştıydın la @destere yazları aktif olmaz oy verememişti ona.
Ben de Serdar Ortaç'la yarışıyordum bana da güzel puanlar verirdi herhalde yine.

Korkma titre gümbür gümbür geliyoruz.
aslı demireli dikkate almasın yarışmacılar yoksa yanılırlar haksız şekilde türbüşonun puanı artmış olur
bu şarkıyla geleceksen aslı olmasın şarkıda

kuluçkaya yatmış tavık gibin bakıyor senin noyan tombalağı
)

Merakla bekliyoruz.

Emre Aydın'la yazın yarıştıydın la @destere yazları aktif olmaz oy verememişti ona.
Ben de Serdar Ortaç'la yarışıyordum bana da güzel puanlar verirdi herhalde yine.
serdar ortaçın sevdiğim şarkıları vardır genelini sevmemde arada hareketli olanları yüksek oy alabilirdi birde onun klipleri avantajın olurdu genelde güzel kızlar eksik olmaz kliplerinde

Noyan'a laf yok kendisi karizma bir savaşçıydı.
@EFE UYSAL

Ama ilginçtir ki o öldükten sonra dizi uçuşa geçti reytinglerde

Merakla bekliyoruz.

O yine 1 verirdi Emreye ona çıtır kızlar şart şarkı felsefesi bu

Öylemi askerlerimi salayımda şimdi evine bu dediklerine yutturacam sana

Al o zaman.
Şarkı da klip de mükemmel.