boşver karambolde bana destek gibi algılamıştır hogatha çaktırma şimdi )Ben başka şeye itiraz ettim.
boşver karambolde bana destek gibi algılamıştır hogatha çaktırma şimdi )Ben başka şeye itiraz ettim.
Bana bak gelirim oraya rahat dur çıkma evden.
@Harunnn60 şahit işte mahkemeye gitsek senin bulduğun mesajı kimse dikkate bile almaz şahit isterler oysa benim şahidim hazır
la sanane sen git lady gagayla kayak yap bizi rahat bırak yoksa acısını shakiradan çıkarırım bunların )Bana bak gelirim oraya rahat dur çıkma evden.
fettaha düşük versen elenmiyordu cnmAjda Pekkanı eleyenler kahrolsun.ss
Ajda Pekkanı eleyenler kahrolsun.ss
Olmazz.la sanane sen git lady gagayla kayak yap bizi rahat bırak yoksa acısını shakiradan çıkarırım bunların )
biz efeyi ne zaman elemiştik hatırlamıyorum zamanını ama güzel bişey yapmışız zaten puanlarındanda belli ne kadar kötü bir yarışmacıyla geleceği )fettaha düşük versen elenmiyordu cnm
la sanane sen git lady gagayla kayak yap bizi rahat bırak yoksa acısını shakiradan çıkarırım bunların )
hhahahah aa harunda forumda olmaz olmaz tam sana tatil teklifi sunarken geldi ayoll izin vermiyormuş ozaman siz ikiniz gidin bari kaymayaBana bak gelirim oraya rahat dur çıkma evden.
İlk kez Fettah şarkısı beğendim oda Ajdanın elenmesine sebep olmuş keşke düfettaha düşük versen elenmiyordu cnm
Emreye hiç mi üzülmedin Ajda ablanada üzülmedin öylemi gözümden düştün ))eleyenlerin cennette 10 dönümlük arazileri garanti şu an önümüzdeki haftada türbüşonu elerlerse kişi başı 50 şer dönüm arazi dağıtılacak cennette )
Giresunda ki gelişmeleri takip ediyorum sen iyi bilirsin.hhahahah aa harunda forumda olmaz olmaz tam sana tatil teklifi sunarken geldi ayoll izin vermiyormuş ozaman siz ikiniz gidin bari kaymaya
İlk kez Fettah şarkısı beğendim oda Ajdanın elenmesine sebep olmuş keşke dü
zeltsem şimdi oylarımı.ssss
Emreye hiç mi üzülmedin Ajda ablanada üzülmedin öylemi gözümden düştün ))
Sana teyzeler ablalalar akıl verir Ariana gibilerini tavlarsınbize abla teyze lazım değil bize ariana gibi umut vaad eden şeyler lazım )
Düşük vermişsin bana üzüldüm.ssAjda Pekkanı eleyenler kahrolsun.ss
bizim aklımız iyi kötü bize yeter ama bir arianmız yok gerçi onunla yarışan @sokak şeyside kızın hakkını verecek şarkılarla gelmiyor ama işte bir umut hala side to side ı bekliyoruz )Sana teyzeler ablalalar akıl verir Ariana gibilerini tavlarsın
Bu haftalık böyle oldu diğer şarkılar 1 tık daha iyiydi haftaya düzeltiriz moraliniDüşük vermişsin bana üzüldüm.ss
türbüşona az puan veren ellerin dert görmesin @EFE UYSAL ) her hafta standardını korursun umarımDüşük vermişsin bana üzüldüm.ss
Haftaya derken gören de her hafta oy kullanıyor sanır En son 2.hafta oy kullanıp tam vermiştin bana, demek ki bir dahaki oyunu da 5 hafta sonra kullanacaksınBu haftalık böyle oldu diğer şarkılar 1 tık daha iyiydi haftaya düzeltiriz moralini
şimdi yan çizme diğer hafta şöyle böyle diyip her hafta böyle olacak de ki senin kıymetin artsın gözümüzde )Bu haftalık böyle oldu diğer şarkılar 1 tık daha iyiydi haftaya düzeltiriz moralini