MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Haftaya derken gören de her hafta oy kullanıyor sanır :A En son 2.hafta oy kullanıp tam vermiştin bana, demek ki bir dahaki oyunu da 5 hafta sonra kullanacaksın :A
Foruma adam gibi girebildiğim mi var oy kullanayım sadece dizilerim olduğu gün full aktifim bir maç günleri :A
türbüşona az puan veren ellerin dert görmesin @EFE UYSAL :)) her hafta standardını korursun umarım :)
Başkanında dediğine itaat edeceğiz :A
şimdi yan çizme diğer hafta şöyle böyle diyip her hafta böyle olacak de ki senin kıymetin artsın gözümüzde :))
Yan çizmeyecem sabit yerimde duracam yönüm değişmeyecek :A

aaa bu arada @sokak sanati sana çok kızgın 3 puanla kaçırdı final puanını @destere neden tam puan vermedi bana diyor :A :A :A

benden önce kızması gerekenler başkaları :) ben 10 puan vermişim hemde @sokak sanati pis bir şarkı seçmesine rağmen 10 puanı yapıştırmışım kıza :))
ama @MasacRE ve @MEnes yakmış arianayı :)) onlarda kabahat arasın :))

Bir kaza olmuş bu hafta yoksa @EFE UYSAL kardeşim Gökhan Türkmen hayranıdır. :A
hiç boşuna uğraşma efede sonunda gerçekleri gördü baktıki türbüşondan ne köy olur ne kasaba yapıştırdı düşük puanı :))

benden önce kızması gerekenler başkaları :) ben 10 puan vermişim hemde @sokak sanati pis bir şarkı seçmesine rağmen 10 puanı yapıştırmışım kıza :))
Ben yabancı şarkı çok dinlemeyen biri Arianaya 10 üzeri verdim senin gibi çıtır seven biri benden düşük vermişse kızması normal :A

Foruma adam gibi girebildiğim mi var oy kullanayım sadece dizilerim olduğu gün full aktifim bir maç günleri :A

Başkanında dediğine itaat edeceğiz :A

Yan çizmeyecem sabit yerimde duracam yönüm değişmeyecek :A
Geveze ve saçma saçma konuşan Efe'yi özledik bilesin. :A Yazları aktif olurdun geçtiğimiz yaz o da yoktu, e ne zaman muhabbet edecez o zaman biz senle :A

Ben yabancı şarkı çok dinlemeyen biri Arianaya 10 üzeri verdim senin gibi çıtır seven biri benden düşük vermişse kızması normal :A
la madem bu işten anlıyordunda niye gidip dandik şarkıcılarla yarışmaya katılıyorsun seçsene ariana gibi bişey mesela selena gomez boştaydı onunla gelsetdin :)

hiç boşuna uğraşma efede sonunda gerçekleri gördü baktıki türbüşondan ne köy olur ne kasaba yapıştırdı düşük puanı :))
@EFE UYSAL destere'nin dediklerini dikkate alma, Noyan'a verdiği puanları hatırla doğramıştı seni resmen. :A

@EFE UYSAL destere'nin dediklerini dikkate alma, Noyan'a verdiği puanları hatırla doğramıştı seni resmen. :A
hah işte iyi hatırlattın ariananın şarkısını beğendiğini söylüyor nerdeyse tanımayan biri kaliteden anlar der efe için:) ama gidip dümbük noyan kazmasıyla yarışıyor:) bu ne perhiz bu ne lahaan turşusu demezlermi :))

hah işte iyi hatırlattın ariananın şarkısını beğendiğini söylüyor nerdeyse tanımayan biri kaliteden anlar der efe için:) ama gidip dümbük noyan kazmasıyla yarışıyor:) bu ne perhiz bu ne lahaan turşusu demezlermi :))
Adamı tav etme :)
maxresdefault.jpg

Sen yeterki iste o eski günler yakındır :A

Bir tek Noyan mı Keçeli ve Emre Aydınıda doğradı :A
Merakla bekliyoruz. :A

Emre Aydın'la yazın yarıştıydın la @destere yazları aktif olmaz oy verememişti ona. :A Ben de Serdar Ortaç'la yarışıyordum bana da güzel puanlar verirdi herhalde yine. :A

Korkma titre gümbür gümbür geliyoruz. :A
aslı demireli dikkate almasın yarışmacılar yoksa yanılırlar haksız şekilde türbüşonun puanı artmış olur:) bu şarkıyla geleceksen aslı olmasın şarkıda :)

kuluçkaya yatmış tavık gibin bakıyor senin noyan tombalağı :))

Emre Aydın'la yazın yarıştıydın la @destere yazları aktif olmaz oy verememişti ona. :A Ben de Serdar Ortaç'la yarışıyordum bana da güzel puanlar verirdi herhalde yine. :A
serdar ortaçın sevdiğim şarkıları vardır genelini sevmemde arada hareketli olanları yüksek oy alabilirdi birde onun klipleri avantajın olurdu genelde güzel kızlar eksik olmaz kliplerinde :)

Noyan'a laf yok kendisi karizma bir savaşçıydı. :A @EFE UYSAL

Ama ilginçtir ki o öldükten sonra dizi uçuşa geçti reytinglerde :F

O yine 1 verirdi Emreye ona çıtır kızlar şart şarkı felsefesi bu :A
aslı demireli dikkate almasın yarışmacılar yoksa yanılırlar haksız şekilde türbüşonun puanı artmış olur:) bu şarkıyla geleceksen aslı olmasın şarkıda :)

serdar ortaçın sevdiğim şarkıları vardır genelini sevmemde arada hareketli olanları yüksek oy alabilirdi birde onun klipleri avantajın olurdu genelde güzel kızlar eksik olmaz kliplerinde :)
Öylemi askerlerimi salayımda şimdi evine bu dediklerine yutturacam sana :)
noyanolecekmi.jpg

Al o zaman. :A Şarkı da klip de mükemmel. :D