MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

ayy bilmiyormuyuz seni ayoll büyük insanı çeyrek diye düşünürsün sonra finali çeyreğe atarsın büyük insanıda finale klasik bully taktiği diyoruz biz buna

Sana rağmen aslanlar gibi 2 final puanımı aldım yine, ne yapsan nafile şampiyonluğumu engelleyemeyeceksin.
daha bu yollar çok su alır daha yarışmanın başındayız sen çeyrek finale kadar gidebilirsen yat kalk @dosimosi gibi türbüşon sever jürilere dua et

yalan inanmam? o gün banyodaki doğal halini görmek istedim ciyakk ciyakk bağırıp kaçtın şimdi birde millete ben doğalım diyorsun insan biraz dürüst olur
)
hahahahahah ohaaa okadarda değil ama makyajsız yüzümü gördünüz sonucta onunla yetiniceksin cnm

ayy bilmiyormuyuz seni ayoll büyük insanı çeyrek diye düşünürsün sonra finali çeyreğe atarsın büyük insanıda finale klasik bully taktiği diyoruz biz buna
Büyük İnsan'ı daha önce kullanacam belki nerden biliyon bende hit şarkı dolu.
Bu sefer gerçekten kazanmaya çok yakınım, iyi yönetmem gerekiyor sadece bir kaza daha kaldıramam.

bir vermem lazım hem sen jüri başkanı seçtiğin kişinin adil olacağına güvenemiyormusun sen böyle yaparsan karpuz kafalı @mrt-06 tabiki senden yüz alıp beni safdışı bırakmak için imza toplar bana bu kötülüğü yapamazsın bir puan verme hakkım olmalı hem söz verdin bu hafta bir puana kadar inebiliyorum

hahahahahah ohaaa okadarda değil ama makyajsız yüzümü gördünüz sonucta onunla yetiniceksin cnm
makyajın kapattığı yerler görmek istediğim yerler değilki napim makyajsız çıkmışsın banane
)

daha bu yollar çok su alır daha yarışmanın başındayız sen çeyrek finale kadar gidebilirsen yat kalk @dosimosi gibi türbüşon sever jürilere dua et
Neyse @Çiğdem- sana ayarı verip haddini bildirmiş kafana göre puanlama yapmak yok öyle 1 puan hevesin kursağında kaldı üzgünüm.

@destere sen daha asil mesaji görmedin galiba. Cigdemle olan iliskinizi sordumda ona

Bu sefer gerçekten kazanmaya çok yakınım, iyi yönetmem gerekiyor sadece bir kaza daha kaldıramam.

sen o şarkıyı türbüşon elendikten sonra kullan zaten türbüşona yakışmıyor o şarkının asıl sahibi intizara ayıp olur

hahahahah herkes istediğinigöremiyor malesef bu hayatta cnm okadar kolay bir dünya değil malesef

@destere sen daha asil mesaji görmedin galiba. Cigdemle olan iliskinizi sordumda ona

o kısımlara geliyorum ama kabaca şunu söyleyebilirim daha memleketine bile uğrayamadık kızın bir fındık toplamaya geleyim dedim o yaz giresunu terketmişti
beni ne sanıyorsa

sen o şarkıyı türbüşon elendikten sonra kullan zaten türbüşona yakışmıyor o şarkının asıl sahibi intizara ayıp olur
Şarkının asıl sahibi Gökhan Türkmen'dir, o şarkıyla meşhur oldu adam, senin İntizar güzelim şarkının üstüne konmuş sadece.
)

İlerki haftalara saklarsın sonra güvenemez krıtık haftalarda ileri ata ata finale kadar gider ayol şimdi önceki sezonlardan örnekler sunmayayım

Yanımda kallarla zaten finalde işin zor büyük insan benimde dinlediğim bildiğim şarkılardan tabi gökhanın söylediğini sen tanıstırınca hatırladım
nakaratı insanı öldürüyor diğer şarkıların kalitesinden çok yüksek aa sadece bir öyküüydü ismi o şarkı büyük insan kalitesiyle yarısır okadar

İşte beni korkutan da bu, senin şarkıyı çok övmen, malum senin zevklerinle forumun zevki taban tabana zıt.

Mesela Yanımda Kal, Korkak falan forum etkinliklerinde baya destek gördü ama Büyük İnsan'ın nasıl tepki alacağını kestiremiyorum, final için en doğru şarkıyı seçmem gerekiyor bu yüzden.

Şarkının asıl sahibi Gökhan Türkmen'dir, o şarkıyla meşhur oldu adam, senin İntizar güzelim şarkının üstüne konmuş sadece.
)
asıl sahibi rezil etmiş şarkıyı allahtan intizar yetiştide sevdirdi millete
zaten dikkat edersen türbüşon un insan içine çıkışı intizar ın şarkıyı söylemesinden sonraya denk geliyor daha önce evden dışarı çıkmaya yüzü yoktu