MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Tam çok iddialı oldu ama iyi veririm tabii
Gerçi Boş Bardak, Sana Affetmek Yakışır ve Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim tam puanlık şarkılar benim için bakalım bir şeyler yaparık belki.
O ücünden birini kullanacam iste tam puan verirsin daha iyi sarkilar olsa bile bir seferlik bizi onlarin önüne koyarsin

Ben ne yaptım beee.
Geçen hafta tam vermiştim.

Tam çok iddialı oldu ama iyi veririm tabii
Gerçi Boş Bardak, Sana Affetmek Yakışır ve Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim tam puanlık şarkılar benim için bakalım bir şeyler yaparık belki.
O ücünden birini kullanacam iste tam puan verirsin daha iyi sarkilar olsa bile bir seferlik bizi onlarin önüne koyarsin

Düşünüyorum da 10 falan mı verseydim ya..
Zaten sibel can güzel söyleyemiyordu o şarkıyı

Niye haftaya kullanıyorsun o şarkıyı 2-3 hafta daha bekleyebilirsin bence

Düşünüyorum da 10 falan mı verseydim ya..
Zaten sibel can güzel söyleyemiyordu o şarkıyı

Niye haftaya kullanıyorsun o şarkıyı 2-3 hafta daha bekleyebilirsin bence
Genelde 1 verdiğin için yüksek vericem dediğinde 8 puan falan diye düşündüm ama 11 büyük şok oldu bende.

Öyle ayarlamıştım ama değiştirebilirim ben de pek emin değilim açıkcası.

Kız sussana sen.

1.olduk hani ödülüm nerde.
ay zaten oralıkta büyük bir kumpas var çözücem
Hazır ortalıkta yokken şutladık işte seni @xemrexxx

hahah aa benim payımı zaten sen biliyorsun @Harunnn60

hadi bu gece 2001 yılına bak müziğin yolculuğunda ilk bölüme bakmadın telafi et hem artık 4 yaşına geldin çocukluğunda dinlediğin şarkılara geçtik en önemlisi çok sevdiğin kadın şarkıcılar mevcut

Ya abla sana noluyor şimdi. 2 kalp atıyoruz daha neyi isityorsun.

kalp atıyosun görüyorum tşk ederim ama tşk ediyosun herkese ama benim
etiketlemiyosun ya oy veren neyse ya tmm konu uzamasın canın sağolsun o kalpleri en
güzell yerde saklıcamm canımın canıı

Aynen ya senin elin uğurlu geldi Giresun'un rose'si.

Bakarım merak etme.

ay neyse ben royals izlemeye gidiyorum
biz safiye sultan hülya avşar hazretlerinin amerikdaki versiyonu elizabeth hurley başrolde
gerçek biz olduğunu iddia eden @mrt-06 gerçek biz olan biz'in yurtdışındaki dostlarını bilmez bile

bu arada geçen hafta yine soyunarak yaşım 50 yi geçmiş olabilir ama mihrap yerinde izlemeyen @destere ve @sürgünüm bekar ölsün inşallah dedi

burada da önceki dizisinde parlak genç oğlanı öpüp şaparak @Çiğdem- le @vadikızı na nanik yapıyor
sonra uykum gelmezse konuya gelip 60-70 mesajı diss lerim

😱 terbiyesizz totoşşşşş git ne izliyosan izlee hadeee