Evet sira onlara geldi artik haftaya kullanacagim sarkiya tam puan vermezsen bozusuruz ona göreSenin şarkın da güzeldi aslında ama niyeyse sevemedi forum bir türlü Fettah'ı
Neyse en sevdiğim dörtlüyü kullanmaya başlayacak mısın
Evet sira onlara geldi artik haftaya kullanacagim sarkiya tam puan vermezsen bozusuruz ona göreSenin şarkın da güzeldi aslında ama niyeyse sevemedi forum bir türlü Fettah'ı
Neyse en sevdiğim dörtlüyü kullanmaya başlayacak mısın
Yüksek vericem dedim niye bu kadar yıkıldın ki
thenks demişsin puanlarıma "olmamış" vermişsin@FaJi tenks kardeş
Yarına kalsın ablam çok yorgunum yatıcam.sen müziğin yolculuğuna bakıcaktın 2 gündür 😕😕😕
Ama bu kadar yüksek beklemiyordum.Yüksek vericem dedin niye bu kadar yıkıldın kisözümü tutarım
thenks demişsin puanlarıma "olmamış" vermişsin
Sana 9 puan verdim be insan teşekkür eder.ay elenmişim kartlar pisler çarpıklar yamaşak ağızlılar pisler sinsiirellalar .ss sizi korişin ub bestesiyle protesto ediyorum.ss
ay neyse ajda nine 50 tane alnbüm yapmış tercih yapmak zor oluyordu neyse kurtuldumama yine de birkaç noktaya şettiricem @Çiğdem- sıskası resmen elenmem için elinden geleni yapmış pis çikinella.ss sokak totoşuna da özelden 3 puan ver her hafta 1 point veriyorsun şüphe çekmeyelim demiş ben bu oyunu bozarım
@dreamy senden de 9 puan almışım yanlış zamanda geldi
düşük puan veren herkesi @denizz19 öpsün öperken kıvırcık saçları oranıza buranıza batsın da rahatsız olun emi(bu gruba @MasacRE- @MEnes @Maskeli Fedai yüzde yüz dahil)
her ne ka melun başı olsalar da @Forumdash ve @EFE UYSAL iyi point vermiş teşekkürler@dosimosi ne demek istediğini anlamadım
oylardaki dengezilik en baştan belliymiş @destere cürü totoşları başı olarak oylarını açıklamadan forumda sorunlar olmuş gerçi totoş gusül abdesti almayı bilmediği için de olabilir bu neyse @Çiğdem- çikinellasına hürrem sultanımızın isabellaya gönderdiği zehirli yılanı gönderdim ama @mrt-06 o yılan çabuk öldürür dedi tavsiyesi üzerine yavaş yavaş öldüren inim inim inletecek bir yılan türü gönderdim eve gelen her paketi aç emi çikinella
yok la bir puanın daimi sahibi ariana ergenidir yanlışın varYarına kalsın ablam çok yorgunum yatıcam.
Ama bu kadar yüksek beklemiyordum.Teşekkürler.
Yeni haftada da beğeneceğinden eminim çünkü sevdiğin bir parçayla geliyorum.
Sana 9 puan verdim be insan teşekkür eder.Ki sen bana 1 vermişsin.
Ayy ben ne yaptım bee bu hafta bana sormadın o tuhaf şarkıyla elendinay elenmişim kartlar pisler çarpıklar yamaşak ağızlılar pisler sinsiirellalar .ss sizi korişin ub bestesiyle protesto ediyorum.ss
ay neyse ajda nine 50 tane alnbüm yapmış tercih yapmak zor oluyordu neyse kurtuldumama yine de birkaç noktaya şettiricem @Çiğdem- sıskası resmen elenmem için elinden geleni yapmış pis çikinella.ss sokak totoşuna da özelden 3 puan ver her hafta 1 point veriyorsun şüphe çekmeyelim demiş ben bu oyunu bozarım
@dreamy senden de 9 puan almışım yanlış zamanda geldi
düşük puan veren herkesi @denizz19 öpsün öperken kıvırcık saçları oranıza buranıza batsın da rahatsız olun emi(bu gruba @MasacRE- @MEnes @Maskeli Fedai yüzde yüz dahil)
her ne ka melun başı olsalar da @Forumdash ve @EFE UYSAL iyi point vermiş teşekkürler@dosimosi ne demek istediğini anlamadım
oylardaki dengezilik en baştan belliymiş @destere cürü totoşları başı olarak oylarını açıklamadan forumda sorunlar olmuş gerçi totoş gusül abdesti almayı bilmediği için de olabilir bu neyse @Çiğdem- çikinellasına hürrem sultanımızın isabellaya gönderdiği zehirli yılanı gönderdim ama @mrt-06 o yılan çabuk öldürür dedi tavsiyesi üzerine yavaş yavaş öldüren inim inim inletecek bir yılan türü gönderdim eve gelen her paketi aç emi çikinella
Neyse 2 mi 3 mü berbat bir puandı işte.yok la bir puanın daimi sahibi ariana ergenidir yanlışın var
Tam çok iddialı oldu ama iyi veririm tabiiEvet sira onlara geldi artik haftaya kullanacagim sarkiya tam puan vermezsen bozusuruz ona göre
ayy kıyamam yarın kontrol edecem ama bakYarına kalsın ablam çok yorgunum yatıcam.
Ama bu kadar yüksek beklemiyordum.Teşekkürler.
Yeni haftada da beğeneceğinden eminim çünkü sevdiğin bir parçayla geliyorum.
Sana 9 puan verdim be insan teşekkür eder.Ki sen bana 1 vermişsin.
ay gerçekleri @mrt-06 ya itiraf olarak göndericem bir de inkar ediyor pis.ssAyy ben ne yaptım bee bu hafta bana sormadın o tuhaf şarkıyla elendin
ama seni yakan @cookies ve @Harunnn60 olmuş hep tam puanlar veriyordu bunlar sana bu hafta harun 1 vermiş cookieste kötü verince elenmişsin gerçi sadece birisi bile yi verse yine elenmiyordun ayoll
Senden bir itiraf bekliyorum zaten.ay gerçekleri @mrt-06 ya itiraf olarak göndericem bir de inkar ediyor pis.ss
İnsan bir derki sana da iyi geceler, sütünü içtin mi der. Peheyy.ayy kıyamam yarın kontrol edecem ama bak
Çok teşekkürler arkadaşlar.
Shakira zaten ülkemizde çok sevilen bir isim. +40 yaş üstü kişiler bile Shakira'yı tanır ülkemizde.
İlk haftalarda filan hiç konuya dahi uğramıyordum hiç mesajım da yoktu. bu yarışmada sende yarışman lazım. Neyse işte bir şekilde aktif olmam lazım dedim birde iyi şarkılar ile yarışınca 1.lik süper oldu.
Gerçekten hani Shakira'nın 1.olmasını istiyorum çünkü hak ediyor bu kadın 1.olmayı bakalım artık.
@Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @dosimosi @Bully @destere @MasacRE-
@sokak sanati @Bully @MayısKralı @turkuazz @denizz19 @soo @ozmoturk
@Ahmad @cookies @Billy Kane @batuhankaralar
Abla bölüm sonu gibi çıkma sende.Ben tam puan verdim beni niye etiketlemiyon
hahaha ayy tamam cnm iç sütünü git zıbar ozaman daha burada 5 dakıka sonra görmeyecem forumda seniSenden bir itiraf bekliyorum zaten.
İnsan bir derki sana da iyi geceler, sütünü içtin mi der. Peheyy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?