MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Oylarımı kullandım. Tam puanım @Mr.At'a yani Neşet babaya gitti, gerisini açıklamıyorum birkaç saat sonra şok olarak görürsünüz

Oylarımı kullandım. Tam puanım @Mr.At'a yani Neşet babaya gitti, gerisini açıklamıyorum birkaç saat sonra şok olarak görürsünüz
Benim listede alışılmışin dışında birşey oldu

1 puan veridigim kişinin beni bu aksam forumdan silecegini düşünüyorum

Sen cift puani kaptin yani ilk 4lüdesin Neşet babayla ama ikiniz öyle güzel gelmişsinizki listenin dibini ayarlamak baya zamanimi aldi

@batuhankaralar Senin tehditlerine boyun eğmez uğraşma boşuna
Ben Yüksek Sadakatle yarıştım adam Cem Karaca ile yarışıyor hata yapmazsa asıl o hepinizi unufak eder

Haklısın tabi büyük usta ile yarışıyor en çok final puanı alanda o ama o işler belli olmaz.
Öyle olsa All Starda benim yani Rihanna efsanesinin rakibi Sıla değil Sezen olurdu Barış Manco olurdu.

Yav he he, bu haftadaki puanımı keşke değiştirseydim. Neyse, üstü kalsın.

Sen gönlünde geçeni yapmışsın teşekkür ederim.
Ama biliyorsun benim tarzının çok dışında biri senin için 7 falan veriyordum bu hafta olmadı. Kusurama bakma.

Haklısın tabi büyük usta ile yarışıyor en çok final puanı alanda o ama o işler belli olmaz.
Öyle olsa All Starda benim yani Rihanna efsanesinin rakibi Sıla değil Sezen olurdu Barış Manco olurdu.

Geçen benim albümümde Sezen Aksu kazandı Gökhan Türkmen'e karşı işler değişiyor artık senin işin çok zor
Barış Manço ile kim yarışmıştı bu arada?