Ateş olsa cürmü kadar
Abla biliyorsun ki hastayım kestireyim dedim biraz ama bu cadı erken açıklamaya başlamış benim suçum yok yani.Geldinmi sen nerelerdeydin senn özel çağrı ile getirtiyoruz seni kaan beycim![]()
4 puan mı ver dedim 7-8 verseydin bariBir haftadan bir şey olmaz dedin hem her hafta tam veren benim lan.![]()
Bilip bilmeden konuşma halimi hatrımı sorsan hasta olduğumu söylerdim sana. sszıbarıyormuşsun zaten ayoll rahatını bozduk iyi olmuş![]()
![]()
![]()
Süpersin sayın co, teşekkürler.@mrt-06 oyları
13 Candan Erçetin - Elbette
12 Ariana Grande -Let Me Love You
11 Ajda Pekkan - Bir Günah Gibi
10 Gökhan Türkmen - Rüya
9 Ziynet Sali - Deli
8 Nilüfer - Geceler
7 Deniz Seki - Aptal
6 Beyonce ft Shakira - Beautiful Liar
5 İrem Derici - Dantel
4 Fettah Can - Kalp Ağrısı
3 Ahmet Aslan - Tanımadığım Ten
2 Nazım Hikmet ve Cem Karaca - Herkes Gibisin
1 Neşet Ertaş - Aşkın Beni Deli Eyledi
4 puan mı ver dedim 7-8 verseydin bari![]()
Abla biliyorsun ki hastayım kestireyim dedim biraz ama bu cadı erken açıklamaya başlamış benim suçum yok yani.![]()
Ateş olsa cürmü kadar![]()
İkili elemenin olduğu hafta @denizz19 ile @sokak sanati beraber elense ne olur acaba![]()
Enfes olur. İkisi forumda darbe yapar ama güçlenerek çıkarızİkili elemenin olduğu hafta @denizz19 ile @sokak sanati beraber elense ne olur acaba![]()
aa bugün konuşamadıkki ayoll çok geçmiş olsun cnmBilip bilmeden konuşma halimi hatrımı sorsan hasta olduğumu söylerdim sana. ss
He onu bileydin..
Sen göremeyeceğin içinEnfes olur. İkisi forumda darbe yapar ama güçlenerek çıkarız![]()
İkili elemenin olduğu hafta @denizz19 ile @sokak sanati beraber elense ne olur acaba![]()
Saol abla daha iyiyim ilaçlar etkisini gösteriyor gibi.Oyy doğruya unuttum ben hasta olduğunu ya daha iyimisin ablam iyimi boğazın![]()