@MayısKralı senin oyundan sonra bende dediğin şarkıyı söylemeye başladım. Daha içli daha bir yanık olarak.
Hayırdır sen içtin mi naptın değişik değişik konuşuyon@Bully Sesinde Aşk Varı sanırsam beğenmemişim beğenmemişim ki hatırlamıyorum beğenmiş olsam kesin hatırlardım.
Dur Yavaş iyi alır ama diğeri eh işteİki haftadır tam alıyorsun haftaya Dur Yavaş ve ya Nerden Bilecekmiş var karsiligini beklerim
@DarkLeqenD diyince aklıma @Tolstoyevski geldi ayy forumun tüm cinsleri toplanıp nereye gitmişler ayoll bu saatte kış vakti@DarkLeqenD de yok. Ben de konuda neden Hollywood oyuncuları ile Yeşilçam oyunlarının karşılaştırmalı grafikleri yok diyorum.
Nuhun gemisi gibiyiz mübarek.@DarkLeqenD diyince aklıma @Tolstoyevski geldi ayy forumun tüm cinsleri toplanıp nereye gitmişler ayoll bu saatte kış vakti
İsterdim de hastayım maalesef iyileşince hatırlat bana da viski ısmarlayayım sana@Bully içmedim gel beraber içelim
@DarkLeqenD de yok. Ben de konuda neden Hollywood oyuncuları ile Yeşilçam oyunlarının karşılaştırmalı grafikleri yok diyorum.
@DarkLeqenD de yok. Ben de konuda neden Hollywood oyuncuları ile Yeşilçam oyunlarının karşılaştırmalı grafikleri yok diyorum.
İsterdim de hastayım maalesef iyileşince hatırlat bana da viski ısmarlayayım sana
Hmm çalışsın o zaman. Burdan pozitif enerjimizi gönderelim.darkcığım ygs girecekmiş ona çalışıyormuş o zamana kadar foruma gelmicekmiş