MusicSurvivor 5.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

atacanı üzme bu hafta 10 puan altında puan verme sakın çocuğa ayoll
klip bile koymamış şarkısına nesine puan verelimki
şarkı zaten berbat birde şarkının sahibide berbat yarışanda berbat
hiç olumlu tek birşey bulamadım

kiz sen merak etme benden yana korkun olmasin

sen hep ondan yana ol zaten ama asıl arkandan seni çekiştiren hogatha bende olmasam neler neler saydıracak senin için
yinede yaranamıyoruz tabi ama iyilik yapmaktanda bıkmayacağım
iyilik yap denize at demişler (bu deniz bizim forumdaki merinos koyununa benzeyen kıvırcık deniz değil ama karıştırmayasın
yani iyilik yap denize at dosi bilmezse mosi bilir diye bir atasözümüz var
)

Hayır yorumunu değil puanını ciddiye almıyorum fark var.

o yorum o puanı yumurtluyor
yani aynı? adreslerden birini kapatırsan diğeride kapanır

İşte o durum sende olmuyor yorumunla puanların farklı mesela atıyorum Sıla Afitap şarkısı o çok kötü deyip oy kullanırken videosunu izlediğin esnada atıyorum bir bacak gördüğünde artı 5 puan ekliyorsun yani senin yorumun ile puanın çoğu kez tutarlı olmuyor.

bana bilmedigim birsey söyle. Cigdemin benden hoşlanmadigini biliyorum zaten ama seninde ondan aşagi kalir yanin yok 😉
Hal ve hareketlerden kulağima gelen sözlerden cok iyi farkindayim ben neyin ve kimin nasil olduğunu 😉
oyun oynayanla bende oynuyorum zaten 😉
bana iyi olana ben 10 kati iyi olurum ama bana kötu olana ben 5 kati iyi olurum.

yanlış biliyorsun tamamen
mesela bu hafta tam puan verdiklerim kimler cem karaca ariana grande ve neşet ertas ustamız, şimdi ben bunlardan güzel bacaklı olarak bir ariana var diye biliyorum? ama sen cem karaca ile neşet ertaşında bacaklarından etkilenmişsindir diyorsan kesinlikle psikoloğa gitmen şart derim
)

Çoğu kez dedim zaten, onlar istisna.
)))))

senin iyilik bire on verirken kötülüğün bire beş veriyor
ben iyiliğini kazanmaya çalışacağım bundan sonra, ordan kazanırsak getirisi daha fazla
)

Bu hafta '' Tanımadığım Ten '' diyoruz

Şevval Sam ile düetide bonusu
Aradaki farkı anladığınızda Ahmet Aslan Fanı oldunuz demektir

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arada Sırada'dan sonra adam akıllı ikinci şarkın.

Son videoya kayıtsız kalmamak mümkün değil. ss

@destere şarkıma yorum yapmadan gülüp geçmişsin sadece, komik bir şey varsa söyle biz de bilelim. ss

her hafta bir öncekinden daha iyi şarkı beklerken, senin sıvayıp batırman güldürdü beni nedense
Hiç de bile yine sağlam bir slowla geldim, sen zaten beğendiğin şarkılarıma bile gülüyorsun, elin gitmiyor Gökhan'a beğeni atmaya.

Hiç de bile yine sağlam bir slowla geldim, sen zaten beğendiğin şarkılarıma bile gülüyorsun, elin gitmiyor Gökhan'a beğeni atmaya.
içinde aşkı memnu ve beroş olan videoya olmamış atmış sokak totoşu bence artık kendsinii forumdan şutlamanın zamanı geldi sayın co adminim

içinde aşkı memnu ve beroş olan videoya olmamış atmış sokak totoşu bence artık kendsinii forumdan şutlamanın zamanı geldi sayın co adminim
İsmi lazım değil kısmına kışkırıp sana diss atmıştır Beren'e diss atmasının zerre mümkünatı yok.

geçen hafta şarkı güzel demiştim
bu hafta öyle bişey dedimmi ? demedim tabikide

2 dev isim bu hafta Fav10 buluşuyor!

Bu hafta çok ama çok iddialı bir şarkı ile geliyoruz. Herkesin bildiği bir şarkı ile.

Bir dönemin en popüler düet parçası zamanında bir çok ödüle de kavuşmuştur aynı zamanda..

Beyoncé, Shakira - Beautiful Liar

Güzel puanlarınızı bekliyoruz.

@Çiğdem- @OzaN @dosimosi @sokak sanati @turkuazz @denizz19 @MayısKralı
@eskici @MasacRE- @Maskeli Fedai @xemrexxx @destere @ozmoturk @mrt-06
@soo @mrt-06 @vadikızı @batuhankaralar @Bully @tolgab @Ahmad @cevaa
@dreamy @cookies @yigit_00 @FaJi @Forumdash @MEnes @Tzira @Felon

ben diğeriyle katılacaksın sandım. dogru tercih 😉

Harika!!!

videon acilmiyor

Son düzenleme:

@Çiğdem- bunun recap süresi 1:38-3:08 yine unutup beni eletme

Son Oy Gönderme Tarihi : 13 Aralık Salı 22:00

Dantel albümü telif istediğinden dolayı bu hafta İrem'de Ahmet Aslan gibi full videosu eklendi yanına yazdığım aralıklardan bakabilirsiniz

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu