MusicSurvivor 5.Sezon 6.Hafta Oylama Başladı

ama bu yaz zaten gelemem bu yaz malatyaya gidip @dosimosi yi karşılayacağım havaalanında veya otogarda tam nereye geleceğini söylemedi daha :)
allah allah hemen o işi unut kafanda paralarım oklavayı seni çok erbest bıraktık bugünlerde
ayağını denk al ayoll :ppp::ppp::ppp:
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

ama bu yaz zaten gelemem bu yaz malatyaya gidip @dosimosi yi karşılayacağım havaalanında veya otogarda tam nereye geleceğini söylemedi daha :)
malatyaya gidip?? sen orda kalmiyonmu hem ben sana ne dedim ? malatyaya geldigim vakit toz ol orda. mumkunse senle ayni anda ayni havayi solumyalim :ppp:

malatyaya gidip?? sen orda kalmiyonmu hem ben sana ne dedim ? malatyaya geldigim vakit toz ol orda. mumkunse senle ayni anda ayni havayi solumyalim :ppp:

şu an malatyada değilim zaten arada bir yazın uğruyorum memlekete:) birde yazın tatile falan çıkarım yani geldiğin zaman yaklaşınca tam günü tarihi verirsen daha net bir karşılama töreni hazırlamış olurum :)

yok tabiki. @destere nin hayali sadece. hic gerceklesmeyecek bir hayal.
biriyle bulusacaksam bu hakkimi baskasiyla kullanirim :A
şimdi boşunamı hazırlık yapıyorum ? oysa karşılama töreni için kırmızı halı bile almıştım :) eğer beni işlettiysen o halıyı saklayayım hogathayı karşılarken lazım olur:) ikide bir masraf yapamam şimdi :)

şimdi boşunamı hazırlık yapıyorum ? oysa karşılama töreni için kırmızı halı bile almıştım :) eğer beni işlettiysen o halıyı saklayayım hogathayı karşılarken lazım olur:) ikide bir masraf yapamam şimdi :)
senin bir dakikan digerine uymadigi icin artik suyuna gitmeye calişmayacam.
dünde dediğim gibi hersey bitti.
baslamadan bitti :A
arkamdan hep kötu konuşuyorsun :ppp:

senin bir dakikan digerine uymadigi icin artik suyuna gitmeye calişmayacam.
dünde dediğim gibi hersey bitti.
baslamadan bitti :A
arkamdan hep kötu konuşuyorsun :ppp:

sen gittikten sonra hogatha beni sana karşı kışkırtıyor yoksa benden en ufak olumsuz bir kelime duyma ihtimalin yok:) ama işte bazen kötü etkileniyorum çevremden :))

sen gittikten sonra hogatha beni sana karşı kışkırtıyor yoksa benden en ufak olumsuz bir kelime duyma ihtimalin yok:) ama işte bazen kötü etkileniyorum çevremden :))
yalnız ben daha yatmadım SESSİZCE seni dikizliyorum burda elimde oklavam ona göre,
:A :A :A