klip bile koymamış şarkısına nesine puan verelimki şarkı zaten berbat birde şarkının sahibide berbat yarışanda berbat hiç olumlu tek birşey bulamadımatacanı üzme bu hafta 10 puan altında puan verme sakın çocuğa ayoll
klip bile koymamış şarkısına nesine puan verelimki şarkı zaten berbat birde şarkının sahibide berbat yarışanda berbat hiç olumlu tek birşey bulamadımatacanı üzme bu hafta 10 puan altında puan verme sakın çocuğa ayoll
Hayır yorumunu değil puanını ciddiye almıyorum fark var.zaten yorumumu dikkate almıyormuşsun o yüzden yorum yapmadım )
kiz sen merak etme benden yana korkun olmasin
Hayır yorumunu değil puanını ciddiye almıyorum fark var.
İşte o durum sende olmuyor yorumunla puanların farklı mesela atıyorum Sıla Afitap şarkısı o çok kötü deyip oy kullanırken videosunu izlediğin esnada atıyorum bir bacak gördüğünde artı 5 puan ekliyorsun yani senin yorumun ile puanın çoğu kez tutarlı olmuyor.sen hep ondan yana ol zaten ama asıl arkandan seni çekiştiren hogatha bende olmasam neler neler saydıracak senin için yinede yaranamıyoruz tabi ama iyilik yapmaktanda bıkmayacağım iyilik yap denize at demişler (bu deniz bizim forumdaki merinos koyununa benzeyen kıvırcık deniz değil ama karıştırmayasın yani iyilik yap denize at dosi bilmezse mosi bilir diye bir atasözümüz var )
o yorum o puanı yumurtluyor yani aynı? adreslerden birini kapatırsan diğeride kapanır
bana bilmedigim birsey söyle. Cigdemin benden hoşlanmadigini biliyorum zaten ama seninde ondan aşagi kalir yanin yok 😉sen hep ondan yana ol zaten ama asıl arkandan seni çekiştiren hogatha bende olmasam neler neler saydıracak senin için yinede yaranamıyoruz tabi ama iyilik yapmaktanda bıkmayacağım iyilik yap denize at demişler (bu deniz bizim forumdaki merinos koyununa benzeyen kıvırcık deniz değil ama karıştırmayasın yani iyilik yap denize at dosi bilmezse mosi bilir diye bir atasözümüz var )
o yorum o puanı yumurtluyor yani aynı? adreslerden birini kapatırsan diğeride kapanır
İşte o durum sende olmuyor yorumunla puanların farklı mesela atıyorum Sıla Afitap şarkısı o çok kötü deyip oy kullanırken videosunu izlediğin esnada atıyorum bir bacak gördüğünde artı 5 puan ekliyorsun yani senin yorumun ile puanın çoğu kez tutarlı olmuyor.
Çoğu kez dedim zaten, onlar istisna. )))))yanlış biliyorsun tamamen mesela bu hafta tam puan verdiklerim kimler cem karaca ariana grande ve neşet ertas ustamız, şimdi ben bunlardan güzel bacaklı olarak bir ariana var diye biliyorum? ama sen cem karaca ile neşet ertaşında bacaklarından etkilenmişsindir diyorsan kesinlikle psikoloğa gitmen şart derim )
bana bilmedigim birsey söyle. Cigdemin benden hoşlanmadigini biliyorum zaten ama seninde ondan aşagi kalir yanin yok 😉
Hal ve hareketlerden kulağima gelen sözlerden cok iyi farkindayim ben neyin ve kimin nasil olduğunu 😉
oyun oynayanla bende oynuyorum zaten 😉
bana iyi olana ben 10 kati iyi olurum ama bana kötu olana ben 5 kati iyi olurum.
Arada Sırada'dan sonra adam akıllı ikinci şarkın.bu hafta Bir Günah Gibi diyoruz recap 1.35 ten başlıyor
bu da klipli versiyonu
vee de @Bully @Forumdash ve @destere için bu da ve de ismi lazım değile
@Çiğdem- @dreamy @destere @MasacRE- @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
@destere şarkıma yorum yapmadan gülüp geçmişsin sadece, komik bir şey varsa söyle biz de bilelim. ss
Hiç de bile yine sağlam bir slowla geldim, sen zaten beğendiğin şarkılarıma bile gülüyorsun, elin gitmiyor Gökhan'a beğeni atmaya.her hafta bir öncekinden daha iyi şarkı beklerken, senin sıvayıp batırman güldürdü beni nedense
bu hafta Bir Günah Gibi diyoruz recap 1.35 ten başlıyor
bu da klipli versiyonu
vee de @Bully @Forumdash ve @destere için bu da ve de ismi lazım değile
@Çiğdem- @dreamy @destere @MasacRE- @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
içinde aşkı memnu ve beroş olan videoya olmamış atmış sokak totoşu bence artık kendsinii forumdan şutlamanın zamanı geldi sayın co adminimHiç de bile yine sağlam bir slowla geldim, sen zaten beğendiğin şarkılarıma bile gülüyorsun, elin gitmiyor Gökhan'a beğeni atmaya.
İsmi lazım değil kısmına kışkırıp sana diss atmıştır Beren'e diss atmasının zerre mümkünatı yok.içinde aşkı memnu ve beroş olan videoya olmamış atmış sokak totoşu bence artık kendsinii forumdan şutlamanın zamanı geldi sayın co adminim
geçen hafta şarkı güzel demiştim bu hafta öyle bişey dedimmi ? demedim tabikideHiç de bile yine sağlam bir slowla geldim, sen zaten beğendiğin şarkılarıma bile gülüyorsun, elin gitmiyor Gökhan'a beğeni atmaya.
ben diğeriyle katılacaksın sandım. dogru tercih 😉2 dev isim bu hafta Fav10 buluşuyor!
Bu hafta çok ama çok iddialı bir şarkı ile geliyoruz. Herkesin bildiği bir şarkı ile.
Bir dönemin en popüler düet parçası zamanında bir çok ödüle de kavuşmuştur aynı zamanda..
Beyoncé, Shakira - Beautiful Liar
Güzel puanlarınızı bekliyoruz.
@Çiğdem- @OzaN @dosimosi @sokak sanati @turkuazz @denizz19 @MayısKralı
@eskici @MasacRE- @Maskeli Fedai @xemrexxx @destere @ozmoturk @mrt-06
@soo @mrt-06 @vadikızı @batuhankaralar @Bully @tolgab @Ahmad @cevaa
@dreamy @cookies @yigit_00 @FaJi @Forumdash @MEnes @Tzira @Felon
Harika!!!Bu haftaki şarkım TARKAN imzalı, son dönemlere damga vuran "Suistimal"
Ah bal gibi anladın
Ah hep zayıf anımı kolladın
Ah seni oynaşın kurdu
Ah bu defa çuvalladın
Kopsun kıyamet o zaman
Korkma duyulmaz dışardan
Ben hep içime ağlarım
Sesim duyulur yukardan
Yazık gün görmeden gitti
Bana kıyıp ağlatanlar
Giden gitsin mühim değil
Bana yeter sağ kalanlar
Nazın bittiği yerdeyiz
Bunu kabul edelim
Boyun eğdirmekti
Senin asıl derdin
Suistimalinden gelen geldi başıma
İkinci bir şansı sana verende hata
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @Doğu @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @Tzira @batuhankaralar
videon acilmiyor
Bu haftaki şarkımız milenyum yılına damgasını vuran bir Candan Erçetin klasiği olan Elbette. Elbette albümü hem yılın en çok satın alınan albümü olup önemli başarılara imza attı, hem de pek çok otoriteye göre Türk pop müziğinin en başarılı albümlerinden biri oldu. İşte o albüme adını veren şarkı aynı zamanda Elbette...
Tam puanlarınıza talibiz bu anlamlı klasikle.
Güneş her akşam batıp her gün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Neden korkulur hayatta söyleyin bana
Ben neden aynı kalayım söyleyin bana
Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
Elbette daldan dala konup sonra uçacağım
Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
Elbette bazen söyleyip bazen susacağım
İnanmadım asla inanamam
Her şeyin bir sonu olduğuna
Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim
Elbette önce çekip gidip sonra döneceğim
Cem Karaca ft. Nazım Hikmet - Herkes Gibisin
Puanın kıyısından döndüğümüz 5. haftayı geride bırakırken yeni haftaya yine bomba gibi bir şarkıyla giriş yapıyoruz. Sürgün şairimiz Nazım Hikmet Ran'ın "Bence Şimdi Sen De Herkes Gibisin" şiirinden uyarlanan şarkıya usta yazarımız sesiyle eşlik ediyor.
@Çiğdem- @Bully @denizz19 @cookies @EFE UYSAL @DarkLeqenD @turkuazz @OzaN @MayısKralı @sokak sanati @Maskeli Fedai @Mr.At @Harunnn60 @dosimosi @FaJi @dreamy @soo @Doğu @Sherlock @Forumdash @xemrexxx @yigit_00