MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

günleri uzata uzata yarışmadan soğutmayı başardın helal olsun
cuma çok erken olur haftaya perşembe açıklarsın puanları

@Çiğdem- arkadasimizi jüri kadrosuna alsana niye bekletiyorsun ayip ayip
fetoş cana bir faydası dokunmazki ? sen niye @yader i jüri yapmak için bu kadar ısrarcısın anlamadım

Cünkü o senin gibi kalite düsmani degil

Oylarımı verdim. Bu hafta genel olarak bir şarkı hariç çok öne çıkan bir şarkı göremedim. Ona da tam puanı verdim. onun dışında irem Derici, Deniz Seki yüksek puan verdiklerim oldu. Bir yarışmacı benden bugüne kadarki en iyi puanını alırken, benden yüksek puan almaya alışan bir yarışmacı da bu hafta fena düştü. Herkese başarılar.

Şarkıların adına bakınca iddialı şarkı sayısı bir elin parmak sayısını geçmiyor.bir tane bile olumlu yorum gelmedi umarım elenmem.elenirsem gerçekten yazık olur be.

Vayy demek şeytanın bacağını kırdın

@denizz19 beklediğim iki üç şarkı var. Onları kullansan şeytanın bacağını kırıcam evet. Gerçi bu hafta da gayet iyisin. Darısı başıma diyeyim 😉

Iyiki bugun hic girmedik, arkamdan konusan konusana

Evet oylarimi yolladim
@DarkLeqenD bu hafta yukselisteydin. beni anlatan bir sarkiyla gelmissin
Ziynet gecen haftaki cikisini devam ettirdi @denizz19
gecen hafta son besimde yer alan Ajda acaba bu hafta ilk besimde yer aldimi? ama buyuk bir cikis yapti @xemrexxx
Sibel bu hafta sert bir dusus yapti. umarim haftaya guzel bir parcayla gelir @mrt-06
Ariana gecen haftaya göre yukseldi, Shakira ise sert bir dusus yapti. Shakira ve arinanin sarkilarini birbirine benzettim, hangisinin bir ust sirada olmasina karar vermek zorladi.
Fettah can ve deniz seki iyi puanlar aldi @eskici @vadikızı

@denizz19 beklediğim iki üç şarkı var. Onları kullansan şeytanın bacağını kırıcam evet. Gerçi bu hafta da gayet iyisin. Darısı başıma diyeyim 😉
Daha dinlemedim. Nilüfer'in de sevdiğim şarkıları var ama henüz çıkmadı meydana o şarkılar. Sen de yakalarsan tamamdır. Örnek vereyim 'Karar Verdim' şarkısı

Kız kim arkandan konuşmuş görmedim ben valla görsem savunurdum vallahi

Öğretmenim zaten düşeceğimi daha şarkımı paylaşmadan önce söylemiştin.

Ben şarkımı iddialı buluyorum açıkcası ama sizin takdiriniz.