MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Sonuçları

okadar berbat bir şarkıyla gelmişsinki @MasacRE- -15 verdiğimiz halde ahmet aslana yinede kurtulamadın ayoll böyle bir fırsatı teptin ayoll git şimdi @destere ve @MEnes in yanına

Öncelikle hissi duygularımı bağışlayın zira oldukça üzgünüm. Sebebi @MasacRE- kardeşimin elenmesi. Aslında güzel yönetti ama buralara kadar gelmesi büyük başarıdır ben sizin huzurunuzda kocaman bir alkış istiyorum kendisine.

Yüksek puan alarak 1.olmak sevindirici. Ama 1.liği @batuhankaralar gibi saçma bir insanla paylaştığım için bunun burukluğunu yaşıyorum, keşke forumdan gitse. .ss

Benimle beraber final puanı alan @Bully ve @vadikızı arkadaşlarımı da tebrik ediyorum zira çok başarılı yarışıyorlar ama bir ben değiller .

Bi şarkımız ilede ilk 5'de yer almışım. Şuan final puanım yok ama iyi gidiyorum. İlk 3'e teprikler.
aha @denizz19 @batuhankaralar @Bully

@MasacRE- kanky geçmiş olsun zaten final hedefin yoktu yorulmadan jüri koltuğuna geçtin.
Artık seninle sıcak sohbete geçeriz umarım.

Puanımı düşürdün birde teşekkür mü edeyim hocam.
14 puani begenmedin galiba ucuncuydun. gecen hafta zirvedeydin. sayemde final puanini 1 puanla almistin. haftaya asagilarda bulacaksin sen kendini 😉
bu ne memnuniyetsizlik

14 puani begenmedin galiba ucuncuydun. gecen hafta zirvedeydin. sayemde final puanini 1 puanla almistin. haftaya asagilarda bulacaksin sen kendini 😉
bu ne memnuniyetsizlik
Benim tutumuma göre puan verecekseniz aşağıya çekebilirsiniz sorun olmaz ben şarkıma puan verilsin isterim çünkü.

@Çiğdem- sen nasıl bir ruh hastasısın. 1. olan iki kişiye 3, 3. olana 1 verecektin. 4. olana niye puan veriyorsun hiç kafan çalışmıyor yaa.
İlla 2 puanı vermek zorunda değilsin.

Biraz geç geldiğim için görememiştim puanını şimdi gördüm. Güzel puan, teşekkürler.
lafim senin icin gecerli degil cunku begeni tusuna basmissin. buda benim icin yeterli.
@mrt-06 olumsuzda olsa kabulumdur diye yazdim. tesekkur yerine isyan etseydinde yeterliydi. @xemrexxx laf atmis ama arti puan onun icin. bir tepki verecek insan.olumlu yada olumsuz