içiniz fesat içiniz allah sizi bildiği gibi yapsınOhaa o nasıl bir cinsel içerikli mesaj.😱
içiniz fesat içiniz allah sizi bildiği gibi yapsınOhaa o nasıl bir cinsel içerikli mesaj.😱
Bu haftaki şarkımız Ziynet'in sevilen slow şarkılarından biri 'RÜYA' olacak.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @MayısKralı @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Çiğdem-
bana niye sardin sen yine. dua et suan ocaktaki firindaki yemeklerrle hamur isleriyle ugrasiyorum.
Aynen bence de süper bir şarkı bakalım bu şarkıya ne bahane bulacak bu milletoo çok severim ben bu şarkıyııı kusura bakmayın tam puanım rüya şarkısına vercem
oo çok severim ben bu şarkıyııı kusura bakmayın tam puanım rüya şarkısına vercem
Yoo geçen bölümde de yüksek verdi ama girmedim@denizz19 yandı sen ne zaman yüksek verdiysen elenme potasına girmiştir)
@denizz19 yandı sen ne zaman yüksek verdiysen elenme potasına girmiştir)
Aynen bence de süper bir şarkı bakalım bu şarkıya ne bahane bulacak bu millet
Süper şarkı seçmişsin çok sevdiğim bir şarkıydı o zamanlar.Bende Doyamadım şarkısı ile geliyorum birde bir düzeltme yapmak istiyorum
Suya hapsettim şarkısını babasına yazdı demiştim yanlış söylemişim babasına
yazdığı şarkı bu şarkı doyamadım şarkısı umarım beğenirsiniz
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Niye yansın beee geçende yüksek verdim birşey olmadı
Bilemicem ne diyecekler ben çok seviyorum ya
Süper şarkı seçmişsin çok sevdiğim bir şarkıydı o zamanlar.
yarim canla dolaniyorum zaten.umarım fırın elektrik kaçırıyordur çarpılırsında çarpık bacakla dolaşırsın bundan böyle)
Seni öpmeye koklamaya doyamadım, biri geldi aldı elimden soramadım, buna karşı gelinmez biliyorum, göz göre göre buna teslim oluyorum. Çok güzelgerçektenmii yüksek alacam o zaman senden yaşasınn
Tam puanımın büyük adaylarından birisi, söylemiştim sana zaten çok sevdiğimi, bakalım final puanı alabilecek misinBende Doyamadım şarkısı ile geliyorum birde bir düzeltme yapmak istiyorum
Suya hapsettim şarkısını babasına yazdı demiştim yanlış söylemişim babasına
yazdığı şarkı bu şarkı doyamadım şarkısı umarım beğenirsiniz
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Niye yansın beee geçende yüksek verdim birşey olmadı
Bilemicem ne diyecekler ben çok seviyorum ya
Tam puanımın büyük adaylarından birisi, söylemiştim sana zaten çok sevdiğimi, bakalım final puanı alabilecek misin
Seni öpmeye koklamaya doyamadım, biri geldi aldı elimden soramadım, buna karşı gelinmez biliyorum, göz göre göre buna teslim oluyorum. Çok güzel
Hayırlısı be abla.ay inşallah ablam ya şu finali bir kerede ben göreyim yaa
@MayısKralı ablam İrem en sevdiğim şarkılarından yüksek alacaksın benden
evet çok güzel bu şarkıyı babasına yazmış babası deniz çok küçükken vefat etmiş
bu şarkıyıda ona yazmış suya hapsettim şarkısını sanıyordum ben sonradan aklıma geldi
yarim canla dolaniyorum zaten.
bana bi elektirik carpmadigi kalmisti zaten. suan yogunluk nedeniyle tek sana cevap veriyorum yarim yamalak. hep ters zamanlarda cikiyorsun karsima
Hayırlısı be abla.Ama bu şarkı final puanı almalı yani bakalım neler olacak
Benim şarkıma da bi göz atsana, ilk sayfada.
Bu hafta, Gökhan Türkmen'in en sevdiğim slowlarından biriyle karşınızdayım. Şarkımız "Büyük İnsan" albümünden "Dön" oluyor. Umarım beğenirsiniz.
@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
sevilmedigimiz ve önemsiz oldugumuz kanisina vardim zaten ama ben kisisel problemlerimi puanlarima yansitmam. sevdiklerime kiyak gectigim oldu ama baska turlu konular puanimi etkilemez.demek istemiş ki siz önemsizsiniz siz oy verseniz nolru oy vermeseniz nolur)) bu durumda 1 i bas bence sokak totoşuna
gecen sen kaybolmadan önce demistim bir ara. bosver saglik problemleri deyip gecistireyim. kaderde ne varsa onu yasayacagizdosicim ne oldu cnmm
Bakıyorum cnm
başkanım laptop başında değildim dediğinizi yapamadım o yüzden affınıza sığınarak
oyumu kırmamanızı önemle rica ediyorum
Gökhan türkmenin sevdiğim şarkılarındandır tv de ne zaman rastlasam mutlaka dinlediğim
şarkılar arasında puan yüksek olacak ablam
@OzaN harika beklerdim senden..
gecen sen kaybolmadan önce demistim bir ara. bosver saglik problemleri deyip gecistireyim. kaderde ne varsa onu yasayacagiz
ay ben senin şarkına bakacadım nasıl diye hemen bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?