3.sıraya cnm haftaya ilk 2 olur belki bakarızTosbağada sonunda ise yarıyor. Tabi Bihter'in hakkını yiyecek kadar şey değildir yani. Aferin Emoş.
@Çiğdem- bende seninki puan verecek sanıyorum.s.s 7 puan orta kız.
3.sıraya cnm haftaya ilk 2 olur belki bakarızTosbağada sonunda ise yarıyor. Tabi Bihter'in hakkını yiyecek kadar şey değildir yani. Aferin Emoş.
@Çiğdem- bende seninki puan verecek sanıyorum.s.s 7 puan orta kız.
Senin 4'üne karşılık 7 ile fazlasını bile yapıyorum bence.@batuhankaralar kardeşim sağol güzel puanın için ama AY yapım dizisinin önüne Limon sıkmışsın olmamış.@Aserat bi ensemden git.
@eskici bu puan ne birader. 5 nedir lan seni öldürürüm.
@Aserat biraz daha yükselt puanını yani olmuyor böyle ben 10 üzerinden 8, 5 üzerinden 4 veriyorum senin yaptığına bak.sms
@Bully teşekkür ederim ama önümüzde olan rakibimiz yani poyrazı Bihtere tercih edersen aklıma kötü şeyler gelir.
Senin 4'üne karşılık 7 ile fazlasını bile yapıyorum bence.
Daha oy kullanmadım ama kullanacağım@MayısKralı kanka bize niye 15 değil.
7 ise güzel bu tonda devam edelim ben 6 gördüm sandım.
@dreamy pampa sen oy verdin mi bu hafta.
Bu konuda seni ciddiye alamiyorum@batuhankaralar kardeşim sağol güzel puanın için ama AY yapım dizisinin önüne Limon sıkmışsın olmamış.@Aserat bi ensemden git.
@Aserat biraz daha yükselt puanını yani olmuyor böyle ben 10 üzerinden 8, 5 üzerinden 4 veriyorum senin yaptığına bak.sms
@Bully teşekkür ederim ama önümüzde olan rakibimiz yani poyrazı Bihtere tercih edersen aklıma kötü şeyler gelir.
Daha oy kullanmadım ama kullanacağım
Bu konuda seni ciddiye alamiyorum
Poyraz - Ayşegül bu hafta efsolardı, haftaya bakacaz artık duruma.@batuhankaralar kardeşim sağol güzel puanın için ama AY yapım dizisinin önüne Limon sıkmışsın olmamış.@Aserat bi ensemden git.
Poyraz - Ayşegül bu hafta efsolardı, haftaya bakacaz artık duruma.
Niye bilerek düsük vereyim ki deli miyim benAriana'nın sesine güzelce odaklan bu hafta.@soo odaklanamamis belli oldu kaliteden anlayan tek sen kaldın.
Bilerek düşük verdin ama yine açık ara zirvedeyiz.
konuyu hogathanın ordan takip edersen kazıklanman normal tabibence az eksiltmişler en az 30 puan düşürmeleri lazımdı)
Yarışma Bihter Behlül yarışmasına döndü. Altın Kelebek ödülleri gibi forum kalite yerlerde.
Bu yarışma çiftler Yarışıyor formatıyla alakalı değil. Kim hangi diziyi izledi/izliyor yarışmasıKes lan yırtık.s.s Tabi bizim yarışmamız olacak. Karşımızda çift mi var adam akıllı.
Bu yarışma çiftler Yarışıyor formatıyla alakalı değil. Kim hangi diziyi izledi/izliyor yarışması
Degişik misin olum senKes lan yırtık.s.s Tabi bizim yarışmamız olacak. Karşımızda çift mi var adam akıllı.
@eskici arada nabız için laf atıyorum okadarda olsun.
Yani adaletli oy veren sayısı çok az
Degişik misin olum sen
Benim ne degisikligimi gördünBihter Behlül efsanedir. Herkes bilir. Beren Saat'in tab noktasıdır. En çok izlenmiş rekorlar kırmış dizidir. Ne Ayşegül Ne Mira Ne Reyhan sümüklüsü yanında yarışamaz ama format gereği yarışıyor işte.Yani zaten bunlar normal. Hala ölüm yıl dönümünde yad edilen bir karakterden bahsediyoruz sen çok küçümseyerek karşılıyorsun.)
Sen kadar değilimdir.
Benim için hiçbir artı yönü Yok. Tamamen klişe bir hikaye ve cinsellik üzerine kurulu bir tema. Aralarına yastık kondu mu konmadı mı bence bu daha çok konuşuldu.Bihter Behlül efsanedir. Herkes bilir. Beren Saat'in tab noktasıdır. En çok izlenmiş rekorlar kırmış dizidir. Ne Ayşegül Ne Mira Ne Reyhan sümüklüsü yanında yarışamaz ama format gereği yarışıyor işte.Yani zaten bunlar normal. Hala ölüm yıl dönümünde yad edilen bir karakterden bahsediyoruz sen çok küçümseyerek karşılıyorsun.)
Sen kadar değilimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?