MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Azcık tavrını ortaya koy be
her şey puan değil !

@sokak sanati işini biliyor tamda köprüyü geçerken dayı demek zorunda yoksa yandı gülüm keten ariana
)

Kaan ile günde 3 kere anlaşma yapıyoruz her seferinde bir yamuk yapıyorum
Ama sürt bıçaklama @MasacRE- kardeşimizden sorulur.

@MasacRE- ye sevgimiz ve saygımız sonsuz ama sakatatta iş yok yani ne yapsa boşuna amuda kalksa yine kurtarmaz malzeme çürük
)

Seninle iş birliği yapmaya gelmez ki zaten
her an sırtımdan bıçaklayabilirsin

sen bu hafta arabesk severlere kucak açtın bakalım onlar seni nasıl kucaklayacak bizi anında harcadın
ne bu hafta nede ilerki haftalar bu ihanetin unutulmayacak
)

Ama sırt bıçaklama @MasacRE- kardeşimizden sorulur.
MasacRE- yi bende sevmem
al işte bir ortak noktamız daha
işbirliği yapmamamız için hiç bir engel kalmadı
desterenin başkanlıktan inmesi için Ariana yı feda etmez misin ?

Ama sırt bıçaklama @MasacRE- kardeşimizden sorulur.

Dürüstlüğün adı ne zamandan beri sırtından bıçaklama olmuş. Ben sadece dürüstçe puanımı veriyorum ve doğru bildiğimi söylüyorum başka bir niyetim yok yani siz çok yanlış tanımışsınız beni

Son hafta verdiğin puanı beğenmedim bu hafta yine ilk 2 haftadaki gibi tam veya tama yakın bir puan bekliyorum senden

Estağfurullah başkanım. Senin oylarından hep memnunduk zaten.

Masacre konusunda tüm forum sabit fikir zaten.

Estağfurullah başkanım. Senin oylarından hep memnunduk zaten.

Masacre konusunda tüm forum sabit fikir zaten.

Bak hele yalakaya bak arkasından atıp tutuyordun @destere başkanımızın yok sapıkmış yok bilmem ne günahını alıyordun şimdi nasıl da dönmüşsün puan almak için

hogatha yüzünden zaten doya doya bir puan veremiyorum hiçkimseye en fazla bu hafta 4 e kadar düşüyorum
ama 4 bile işine yarar bence hem iyi puan diğer arkadaşların verdiği bir puana kıyasla güzel puan yani
))

Malesef bize yamuk yaparak sen kaybettin. O verdiğin düşük puanlar seni eleme kotasına sokacak. Umarım bu hafta dubai memnun edersin.

Bak hele yalakaya bak arkasından atıp tutuyordun @destere başkanımızın yok sapıkmış yok bilmem ne günahını alıyordun şimdi nasıl da dönmüşsün puan almak için

onları kaydettim zaten her yazdığı 150 güzel mesajı benden önce yazdığı kötü mesajlardan anca birini silebiliyor yani işi zor bu hafta
)

Ben orada Topşunun puanını kırmak için oyun yaptım.
Yoksa destere her hafta en iyi 2. puanı veriyor ne sıkıntım olacak.

onları kaydettim zaten her yazdığı 150 güzel mesajı benden önce yazdığı kötü mesajlardan anca birini silebiliyor yani işi zor bu hafta
)

Dediğim gibi plandı hepsi. Bully seni oyunu getirip puan arttırıyordu bunu yüzüne vurmak istedim.

MasacRE- yi bende sevmem
al işte bir ortak noktamız daha
işbirliği yapmamamız için hiç bir engel kalmadı
desterenin başkanlıktan inmesi için Ariana yı feda etmez misin ?

Yok edemem valla tüm karizma çizilir.

ters tepti ama senin yüzünden nerdeyse bu hafta tam puanı türboşonda patlatacaktık
)

@Çiğdem-, @destere'nin jüri başkanlığı için oylama yapmış mıydın? Eğer oylama yapılmadıysa bence başkanlıktan alınmalı diye düşünüyorum şahsen.
)))

Neyse zaten bende Ferdi Babayı feda etmezdim
al işte yine bir ortak noktamız
ama bu sefer ortaklık teklif etmeyecem ne halin varsa gör

ters tepti ama senin yüzünden nerdeyse bu hafta tam puanı türboşonda patlatacaktık
)

Ters tepmemesi gerekirdi. Sakal var bir defa onda en fazla 6 verilir sen ona göre değerlendir. Neyse işine karışmıyorum ben senin.

Neyse zaten bende Ferdi Babayı feda etmezdim
al işte yine bir ortak noktamız
ama bu sefer ortaklık teklif etmeyecem ne halin varsa gör

1 puan ortaklığı var aramızda yok 1 Ajdanın her hafta sana 2 düşüyor.

@Çiğdem-, @destere'nin jüri başkanlığı için oylama yapmış mıydın? Eğer oylama yapılmadıysa bence başkanlıktan alınmalı diye düşünüyorum şahsen.
)))

aha yine bu hafta arabeskle gelen kazazedelerden biri
)

arabesk seçerken aklın nerdeydi sibeli bile katlettin kötü zevklerine
benden önce sibel candan özür dilemen lazım
)