MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Destere haklı bu balık baştan kokmuş. Çiğdem saf dışı kalmalı yoksa hem sen hem ben Çiğdem ve Desterenin puanlarindan mahrum kalırız.:F

Ben o sakala 10 puan fazla dedim sadece algı yok.:A
Azcık tavrını ortaya koy be :A her şey puan değil ! :A

Azcık tavrını ortaya koy be :A her şey puan değil ! :A

@sokak sanati işini biliyor tamda köprüyü geçerken dayı demek zorunda yoksa yandı gülüm keten ariana :))

Kaan ile günde 3 kere anlaşma yapıyoruz her seferinde bir yamuk yapıyorum:F Ama sürt bıçaklama @MasacRE- kardeşimizden sorulur.

@MasacRE- ye sevgimiz ve saygımız sonsuz ama sakatatta iş yok yani ne yapsa boşuna amuda kalksa yine kurtarmaz malzeme çürük :))

Seninle iş birliği yapmaya gelmez ki zaten :A her an sırtımdan bıçaklayabilirsin :A

sen bu hafta arabesk severlere kucak açtın bakalım onlar seni nasıl kucaklayacak bizi anında harcadın:) ne bu hafta nede ilerki haftalar bu ihanetin unutulmayacak :))

Kaan ile günde 3 kere anlaşma yapıyoruz her seferinde bir yamuk yapıyorum:F Ama sırt bıçaklama @MasacRE- kardeşimizden sorulur.
MasacRE- yi bende sevmem :A al işte bir ortak noktamız daha :A işbirliği yapmamamız için hiç bir engel kalmadı :A desterenin başkanlıktan inmesi için Ariana yı feda etmez misin ? :bhr: :A

Kaan ile günde 3 kere anlaşma yapıyoruz her seferinde bir yamuk yapıyorum:F Ama sırt bıçaklama @MasacRE- kardeşimizden sorulur.

Dürüstlüğün adı ne zamandan beri sırtından bıçaklama olmuş. Ben sadece dürüstçe puanımı veriyorum ve doğru bildiğimi söylüyorum başka bir niyetim yok yani siz çok yanlış tanımışsınız beni :A

@sokak sanati işini biliyor tamda köprüyü geçerken dayı demek zorunda yoksa yandı gülüm keten ariana :))

@MasacRE- ye sevgimiz ve saygımız sonsuz ama sakatatta iş yok yani ne yapsa boşuna amuda kalksa yine kurtarmaz malzeme çürük :))

Son hafta verdiğin puanı beğenmedim bu hafta yine ilk 2 haftadaki gibi tam veya tama yakın bir puan bekliyorum senden :A

sen bu hafta arabesk severlere kucak açtı bakalım onlar seni nasıl kucaklayacak bizi anında harcadın:) ne bu hafta nede ilerki haftalar bu ihanetin unutulmayacak :))

Estağfurullah başkanım. Senin oylarından hep memnunduk zaten.:Z

Masacre konusunda tüm forum sabit fikir zaten.:A

Estağfurullah başkanım. Senin oylarından hep memnunduk zaten.:Z

Masacre konusunda tüm forum sabit fikir zaten.:A

Bak hele yalakaya bak arkasından atıp tutuyordun @destere başkanımızın yok sapıkmış yok bilmem ne günahını alıyordun şimdi nasıl da dönmüşsün puan almak için :A

Dürüstlüğün adı ne zamandan beri sırtından bıçaklama olmuş. Ben sadece dürüstçe puanımı veriyorum ve doğru bildiğimi söylüyorum başka bir niyetim yok yani siz çok yanlış tanımışsınız beni :A

Son hafta verdiğin puanı beğenmedim bu hafta yine ilk 2 haftadaki gibi tam veya tama yakın bir puan bekliyorum senden :A

hogatha yüzünden zaten doya doya bir puan veremiyorum hiçkimseye en fazla bu hafta 4 e kadar düşüyorum:) ama 4 bile işine yarar bence hem iyi puan diğer arkadaşların verdiği bir puana kıyasla güzel puan yani :)))

Malesef bize yamuk yaparak sen kaybettin. O verdiğin düşük puanlar seni eleme kotasına sokacak. Umarım bu hafta dubai memnun edersin.:A

Bak hele yalakaya bak arkasından atıp tutuyordun @destere başkanımızın yok sapıkmış yok bilmem ne günahını alıyordun şimdi nasıl da dönmüşsün puan almak için :A

onları kaydettim zaten her yazdığı 150 güzel mesajı benden önce yazdığı kötü mesajlardan anca birini silebiliyor yani işi zor bu hafta :))

Ben orada Topşunun puanını kırmak için oyun yaptım.:A Yoksa destere her hafta en iyi 2. puanı veriyor ne sıkıntım olacak.:F

onları kaydettim zaten her yazdığı 150 güzel mesajı benden önce yazdığı kötü mesajlardan anca birini silebiliyor yani işi zor bu hafta :))

Dediğim gibi plandı hepsi. Bully seni oyunu getirip puan arttırıyordu bunu yüzüne vurmak istedim.:A

MasacRE- yi bende sevmem :A al işte bir ortak noktamız daha :A işbirliği yapmamamız için hiç bir engel kalmadı :A desterenin başkanlıktan inmesi için Ariana yı feda etmez misin ? :bhr: :A

Yok edemem valla tüm karizma çizilir.:A

Ben orada Topşunun puanını kırmak için oyun yaptım.:A Yoksa destere her hafta en iyi 2. puanı veriyor ne sıkıntım olacak.:F

Dediğim gibi plandı hepsi. Bully seni oyunu getirip puan arttırıyordu bunu yüzüne vurmak istedim.:A

ters tepti ama senin yüzünden nerdeyse bu hafta tam puanı türboşonda patlatacaktık :))

@Çiğdem-, @destere'nin jüri başkanlığı için oylama yapmış mıydın? Eğer oylama yapılmadıysa bence başkanlıktan alınmalı diye düşünüyorum şahsen. :))))

Neyse zaten bende Ferdi Babayı feda etmezdim :A al işte yine bir ortak noktamız :A ama bu sefer ortaklık teklif etmeyecem ne halin varsa gör :A

ters tepti ama senin yüzünden nerdeyse bu hafta tam puanı türboşonda patlatacaktık :))

Ters tepmemesi gerekirdi. Sakal var bir defa onda en fazla 6 verilir sen ona göre değerlendir. Neyse işine karışmıyorum ben senin.:A

Neyse zaten bende Ferdi Babayı feda etmezdim :A al işte yine bir ortak noktamız :A ama bu sefer ortaklık teklif etmeyecem ne halin varsa gör :A

1 puan ortaklığı var aramızda yok 1 Ajdanın her hafta sana 2 düşüyor.:A

@Çiğdem-, @destere'nin jüri başkanlığı için oylama yapmış mıydın? Eğer oylama yapılmadıysa bence başkanlıktan alınmalı diye düşünüyorum şahsen. :))))

aha yine bu hafta arabeskle gelen kazazedelerden biri :))

arabesk seçerken aklın nerdeydi sibeli bile katlettin kötü zevklerine :) benden önce sibel candan özür dilemen lazım :))