MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

bu hafta tersten birinci yaparsak arianayı bir daha ömür billah ters psikoloji uygulamaya kalkmaz
)
Bu @Harunnn60 ile ne yapacaz biz ayoll başkan olarak çözüm sun ayoll hep en sona kalıyor yarın gelip öğlen şarkısını paylaşır umarım ona ceza vermek istemem

Ama turboşana 3 yerine 10 veriyorsun yarıyor bence.

evet bu haftada aynı şekilde arianaya yaranacağım hiç merak etme sen
sonuçlar açıklanınca totonla trampet çalacaksın sevinçten
)

geçen haftaki kadar olmasada fena sayılmaz

I
evet bu haftada aynı şekilde arianaya yaranacağım hiç merak etme sen
sonuçlar açıklanınca totonla trampet çalacaksın sevinçten
)

geçen haftaki kadar olmasada fena sayılmaz

Yani beylerden hoşlanmadığına göre bully'nin tavrı seni çekti diye düşündüm.

tüm şarkılar paylaşıldımı @Çiğdem- paylaşıldıysa niye recebi hazırlamadın

evet sana her hafta verdiğim tam puanları kıskanıyor sokak şeysi
))
Gökhan'ın bu kadar sevilmesini çekemiyor kendisi, ben Ariana'ya tek laf atmamama rağmen sürekli bana sataşıp duruyor.
Senin gibi değerli bir jüri başkanının onun bu sinsi algı operasyonuna pabuç vermeyeceğinden kuşkum yok.

bana algı ters teper hiçbir zaman istediğini tutturmaz yani senin yaptığın karşı alğıda ters tepecektir yani boşuna çabalamayın
)

Sokak tenceresi mi 😱 @sokak sanati cım bence tekrardan güçlerimizi birleştirip destereyi jüri başkanlığından indirmeliyiz

hogatham sağolsun benden önce onu safdışı etmeniz lazımki bana zarar verebilesiniz? başka türlü şansınız sıfır
)

Sokak tenceresi mi 😱 @sokak sanati cım bence tekrardan güçlerimizi birleştirip destereyi jüri başkanlığından indirmeliyiz

Destere haklı bu balık baştan kokmuş. Çiğdem saf dışı kalmalı yoksa hem sen hem ben Çiğdem ve Desterenin puanlarindan mahrum kalırız.

Ben o sakala 10 puan fazla dedim sadece algı yok.