MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Sonuçları

Zaten bu şarkıya iyi bir şeyler vereceğini hissediyordum
Benim Albümüm'de 8 üzerinden 3 vermişsin çünkü senin ortalamana göre gayet iyi.

Neyse illa ki beğendiğin başka şarkılarım çıkar, o zaman veririz sana güzel bir tepki.

Sadece sonuçları açıklasa böyle hatalar olmayacak ama reyting yükselsin diye biraz fazla geyik yapıyor bunun bedelini ödedi bu hafta artık daha dikkatli olur.

Sadece sonuçları açıklasa böyle hatalar olmayacak ama reyting yükselsin diye biraz fazla geyik yapıyor bunun bedelini ödedi bu hafta artık daha dikkatli olur.

kabahat sizde ama konunun geyik açığını siz tamamlayamamışsınız? öyle olunca asli görevini unutmuş dedikoduya dalmış hogatha
)

Deniz'in oylarını da unuttu zaten bu hafta nazar değdi kendisine.

Ama senin oylarını puan durumuna girmiştir herhalde, nadiren de olsa açıklamayı unuttuğu oluyor.

Acaba kaç verdin bana
hhahaha oylar metin belgesinde bazen hızlı aşşağıya alıyorum gözden kaçırdığım oluyor ama puan durumlarında bir değişiklik yok yanı eklenmiş oluyor @MEnes in oyları 1.puan durumundan önceydi 1.puan durumuna eklenmişti @Bully görsün diye paylaşayım

@MEnes oyları
Cem Karaca - Bindik Bir Alamete - 17
Haluk Levent - Bir Gece Vakti - 16
Sibel Can - Kanasın - 15
Ferdi Tayfur - Yağmur Çamur - 14
Yüksek Sadakat - Her Gece - 13
Ziynet Sali - Yanabiliriz - 12
Neşet Ertaş - Zahide Kurbanım - 11
Ariana Grande - Santa Tell Me - 10
Shakira - Empire - 9
İrem Derici - Bensiz Yapamazsın - 8
Candan Erçetin - Meğer - 7
Ajda Pekkan - Vitrin - 6
Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin - 5
Deniz Seki - Suya Hapsettim - 4
Nilüfer - Esmer Geceler - 3
Fettah Can - Yalan Bu Dünya - 2
Ahmet Aslan - Minnet Eylemem - 1

Haftaya senin seveceğin şarkıyla geliyorum Yani inşallah .ss

ziynete ısınamadım nedendir bilmem
mesela irem de öyle olmadı frekanslarımız tuttu ama ziynette bir problem var sanırım
bilemiyorum artık bundan sonra nasıl şarkıları var bana uyarmı uymazmı göreceğiz ilerleyen haftalarda
)

Yok yok baksana puan durumuna eklemiş hadi bu seferlik affedelim.

Yani benim ortalamama göre fena değildi. Bakalım göreceğiz çıkacak mı acaba daha iyileri de.

İyi bari en azından o yönden sorun çıkmamış. Arada unutkanlıklar olur insanlık hali.

biliyordum hata yapmayacağını ama en ufak problemi anında aleyhimize kullanmaya meyilli @dosimosi nin tüm uğraşlarına rağmen sen yokken seni canla başla savundum aha burdakilerde şahidimdir
)

aksini söyleyen olursa haftaya benden en düşük puanı alır
beni yalancı çıkarmazsınız umarım
)

Böylece forumu gizliden takip ettiğini de görmüş olduk, bir anda damladın artık nelerle uğraşıyorsan

Hay Allah kahretmesin seni @MEnes 5 puan ne. ss Sen beklentiyi yükselttiğin için böyle tepki verdim yoksa sonuçlar açıklanırken iyi bile diyebilirdim şansına küs.

kabahat sizde ama konunun geyik açığını siz tamamlayamamışsınız? öyle olunca asli görevini unutmuş dedikoduya dalmış hogatha
)
Anca konuşuyon be destere, keşke sonuçlar sırasında aktif olsan da sen tamamlasan o açığı.

Bu arada puanın güzel sayılırdı teşekkür bile ettim sana ama arada kaynadı sanırım.

hahahah aa yatmadan bir göz atayım dedim foruma aslında giriş ypmıcaktım yatacam çünkü ama baktım @destere 40 tane iftiraya baslamıs ayoll şimdi kıvırıyor ama ben gördüm mesajlarını girip söyliyeyim dedim bu cins başkan zaten ayoll ortalığı dahada karıştırıyor

@MEnes ne güzel seni işletecekti yüksek puan verdim diye
) puanları hogatha açıklayınca tüm planları altüst oldu
)

Gece sen yattıktan sonra hep böyle bu, yüzüne gülüp arkandan neler neler yapıyor, neyse ki MEnes'in oylarını unutmuşsun da gerçek yüzünü gördün.

Gece sen yattıktan sonra hep böyle bu, yüzüne gülüp arkandan neler neler yapıyor, neyse ki MEnes'in oylarını unutmuşsun da gerçek yüzünü gördün.

haftaya türbüşona bayağı güzel şeyler düşünüyorum
)

Geçen sezon yarıştığım zaman güzel puanlar veriyordun .ss

haftaya türbüşona bayağı güzel şeyler düşünüyorum
)
Fırsatını buldum ya düşene bir tekme de ben atayım dedim zaten seni de sevmem inşallah şutlanırsın yarışmadan, başkanlıktan ve forumdan.
)