- Reaksiyon puanı
- 114,094
- Puanı
- 1,060
ay sensiz burasi bana kalmisti. niye geldin kiz. yine git mutfaga birseyler yap
ay sensiz burasi bana kalmisti. niye geldin kiz. yine git mutfaga birseyler yap
forum ölmüştü yine birgün başımıza yıkılıcak vllaay sensiz burasi bana kalmisti. niye geldin kiz. yine git mutfaga birseyler yap
bugun sorunlar olustu evetforum ölmüştü yine birgün başımıza yıkılıcak vlla
yorumsuzBu hafta en sevdiğim Gökhan Türkmen şarkılarından biriyle karşınızdayım. Şarkımız, Biraz Ayrılık albümünden geliyor. Benim Albümüm'ün son sezonunda yarışanlar hatırlar, final puanı da almıştık bu şarkıyla.
O kaliteli parçanın ismi ise "Ayıp Ettin"
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
Eve geç geldim bi de gece başımıza biraz iş açıldı ondan gelemedim.Hayret sen her gece buralardaydinsana söylendim diye kendine ceki duzenmi vermeye karar verdin
Zaten verdiğin harikayla yorum yapmış kadar oldun, teşekkürler.yorumsuz
1.haftadan sonra iyi şarkılar geliyor ziynettenBu haftaki şarkımız 'Yanabiliriz' oluyor.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
kalpler konusur. dile gerek yokZaten verdiğin harikayla yorum yapmış kadar oldun, teşekkürler.
Yollarım1.haftadan sonra iyi şarkılar geliyor ziynetten
ayy bu arada racab süresinide unutma ayoll
babadan dayakmi yedin ne isi bu ?Eve geç geldim bi de gece başımıza biraz iş açıldı ondan gelemedim.
birde bu kadın neden yırtık pırtık giysilerle dolasıyor kliplerle son 2 kliptir ayoll şu kadına giysi alYollarım
Destereye oynuyorbirde bu kadın neden yırtık pırtık giysilerle dolasıyor kliplerle son 2 kliptir ayoll şu kadına giysi al
moda o modabirde bu kadın neden yırtık pırtık giysilerle dolasıyor kliplerle son 2 kliptir ayoll şu kadına giysi al
Hatalı olsaydım dayak olmasa bile sağlam azar yiyecektim.babadan dayakmi yedin ne isi bu ?
gecmis olsun. ilk ve son olur insallahHatalı olsaydım dayak olmasa bile sağlam azar yiyecektim.İlk kazamı yaptım arabayla. Önceden ufak 1 2 tane sürtmem vardı da karşılıklı başka arabayla ilk kazam oldu.
Saol benim de tek temennim o. İnşallah ilk ve son olacak.gecmis olsun. ilk ve son olur insallah
sen en iyisi evinde otur geceleri istedigin kadar takil burda birsey demiyecem. yeterki disarda zarar görmeSaol benim de tek temennim o. İnşallah ilk ve son olacak.
Hemcinsine iyi puan bekliyorum 9 puandan aşağısı kesmiyor bizimoda o modacahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?