hiç kimsenin özeline karışmıyorum@destere bully'nin adı çıkacaktı ne güzel yarışmadan bile çekilirdi hiç destek vermiyorsun.s.s
gönül bu otada konar fokada müdahale etme hakkımız yok
hiç kimsenin özeline karışmıyorum@destere bully'nin adı çıkacaktı ne güzel yarışmadan bile çekilirdi hiç destek vermiyorsun.s.s
Oo güzel gönderme helal olsunKıskandı abisi o şimdi tüm ilgi ondayken bir anda 2.sıraya düştüğü için hak veriyorum ona da.😛
keşke çekilse türbüşonu erken şutlarız ama çekilmez malesef boşuna umutlanmaNiye çekiliyorsun yaa boş ver sen.
loca loca da varO zaman 3 puanın garantiWaka Waka ve Rihanna'lı şarkıya iyi veririm başka da vardır illa ki bildiklerim, bu haftakini de daha dinlemedim
Bide yani Çikonun kopyası olunca ister istemez +1 kıskançlık daha da oluyor.Oo güzel gönderme helal olsun
harika bir gün olur o günnerde buluşuyoruz açık alanda olmaz o iş)
Kıskandı abisi o şimdi tüm ilgi ondayken bir anda 2.sıraya düştüğü için hak veriyorum ona da.😛
hahahah aa gerçekten bir bire ısınlandı çocuk foruma hortlak gibi@Harunnn60 geçmiş olsun pabucun dama atıldı İstanbul'a giderse seni değil @destere'yi seçecekmiş
Ahaha buluşmayı duyunca nasıl da birden damladı foruma @Çiğdem-
Ben sadece Harun'u napim ya Deniz'le Mr.At'ı da çağırırız tabii
hahahah aa gerçekten bir bire ısınlandı çocuk foruma hortlak gibi
yanımda birkaç korumayla bulusabilirim @destere ile
neşet ertaş harika olunca shakiradan niye 6 puan eksildi ben hala o kısmı anlamadım hadi bir puan eksilsinde 6 puan nasıl olduYemin ederim öyle yoksa shakira seviyorum ben
kiz @vadikızı oylarini cok belli etme supriz olsun be
kiz @vadikızı oylarini cok belli etme supriz olsun be
sana hersey serbest kelimeyi yanlis yazma konusunda 😛 yani bir iki harf muhim degil@dosimosi hocam mahcup kelimesine nahçup demişim bir sorun olurmu? türkçeyi şaapmış olma ihtimalimiz varmı ?)
neşet ertaş harika olunca shakiradan niye 6 puan eksildi ben hala o kısmı anlamadım hadi bir puan eksilsinde 6 puan nasıl oldu)
korumalar olduktan sonra ne anlamı kalırki ? özelimize kimse müfahale etmemeli özgürce hasret gidermeliyizişin içinde koruma olursa ben buluşmaya falan gelmem
Bide yani Çikonun kopyası olunca ister istemez +1 kıskançlık daha da oluyor.
aaa evet gitmiş bana inat giresunlu bana benzeyen bir kız bulmuşOo güzel gönderme helal olsun
seni bugun sevesim var korkmageldinmi yine isveç gulyabanisi) ben çıkayım artık forumdan iki şirret arasında kalamam ceryan yapıyor)
cevabinizi oylama gunu alirsiniz de birakayy ne yapım zorla söylettiriuyorlarr objektif oy deyince tepem atıyor ya
seni bugun sevesim var korkmabir suru isim var cok bakamiyorum. 4 tencere yemekle ugrasiyorum bir yandan temizlik bir yandan forum
cevabinizi oylama gunu alirsiniz de birak
tamam canim seve seve . bukez uygulamali terapiler olacak. örnekler gösterecemtmm cnmm ayy dosiii özlemişim senii yaw arada terapi yapsana iyi geliyodu
Valla bende o kısmı anlayamadım çok karışık bir bulmaca.neşet ertaş harika olunca shakiradan niye 6 puan eksildi ben hala o kısmı anlamadım hadi bir puan eksilsinde 6 puan nasıl oldu)
tamam canim seve seve . bukez uygulamali terapiler olacak. örnekler gösterecem
Valla bende o kısmı anlayamadım çok karışık bir bulmaca.
ilk örnek sana özelden yazdigim. nasil davranilmasi gerektiginin bir örnegi.oo uygulamalı ay merak ettim şimdii
ay şimdi bayılcammm yahu arada başka şarkılar vardıı diyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?