hiç kimsenin özeline karışmıyorum@destere bully'nin adı çıkacaktı ne güzel yarışmadan bile çekilirdi hiç destek vermiyorsun.s.s
gönül bu otada konar fokada müdahale etme hakkımız yok
hiç kimsenin özeline karışmıyorum@destere bully'nin adı çıkacaktı ne güzel yarışmadan bile çekilirdi hiç destek vermiyorsun.s.s
Oo güzel gönderme helal olsunKıskandı abisi o şimdi tüm ilgi ondayken bir anda 2.sıraya düştüğü için hak veriyorum ona da.😛
![]()
keşke çekilse türbüşonu erken şutlarız ama çekilmez malesef boşuna umutlanmaNiye çekiliyorsun yaa boş ver sen.![]()
loca loca da varO zaman 3 puanın garantiWaka Waka ve Rihanna'lı şarkıya iyi veririm başka da vardır illa ki bildiklerim, bu haftakini de daha dinlemedim
![]()
Bide yani Çikonun kopyası olunca ister istemez +1 kıskançlık daha da oluyor.Oo güzel gönderme helal olsun![]()
harika bir gün olur o günnerde buluşuyoruz açık alanda olmaz o iş
)
Kıskandı abisi o şimdi tüm ilgi ondayken bir anda 2.sıraya düştüğü için hak veriyorum ona da.😛
![]()
hahahah aa gerçekten bir bire ısınlandı çocuk foruma hortlak gibi@Harunnn60 geçmiş olsun pabucun dama atıldı İstanbul'a giderse seni değil @destere'yi seçecekmiş
Ahaha buluşmayı duyunca nasıl da birden damladı foruma @Çiğdem-![]()
Ben sadece Harun'u napim ya Deniz'le Mr.At'ı da çağırırız tabii
hahahah aa gerçekten bir bire ısınlandı çocuk foruma hortlak gibi![]()
![]()
yanımda birkaç korumayla bulusabilirim @destere ile![]()
![]()
![]()
neşet ertaş harika olunca shakiradan niye 6 puan eksildi ben hala o kısmı anlamadım hadi bir puan eksilsinde 6 puan nasıl olduYemin ederim öyle yoksa shakira seviyorum ben
kiz @vadikızı oylarini cok belli etme supriz olsun be![]()
kiz @vadikızı oylarini cok belli etme supriz olsun be![]()
sana hersey serbest kelimeyi yanlis yazma konusunda 😛 yani bir iki harf muhim degil@dosimosi hocam mahcup kelimesine nahçup demişim bir sorun olurmu? türkçeyi şaapmış olma ihtimalimiz varmı ?)
neşet ertaş harika olunca shakiradan niye 6 puan eksildi ben hala o kısmı anlamadım hadi bir puan eksilsinde 6 puan nasıl oldu)
korumalar olduktan sonra ne anlamı kalırki ? özelimize kimse müfahale etmemeli özgürce hasret gidermeliyizişin içinde koruma olursa ben buluşmaya falan gelmem
![]()
Bide yani Çikonun kopyası olunca ister istemez +1 kıskançlık daha da oluyor.![]()
aaa evet gitmiş bana inat giresunlu bana benzeyen bir kız bulmuşOo güzel gönderme helal olsun![]()
seni bugun sevesim var korkmageldinmi yine isveç gulyabanisi) ben çıkayım artık forumdan iki şirret arasında kalamam ceryan yapıyor
)
cevabinizi oylama gunu alirsiniz de birakayy ne yapım zorla söylettiriuyorlarr objektif oy deyince tepem atıyor ya
seni bugun sevesim var korkmabir suru isim var cok bakamiyorum. 4 tencere yemekle ugrasiyorum bir yandan temizlik bir yandan forum
cevabinizi oylama gunu alirsiniz de birak![]()
tamam canim seve seve . bukez uygulamali terapiler olacak. örnekler gösterecemtmm cnmm ayy dosiii özlemişim senii yaw arada terapi yapsana iyi geliyodu
![]()
Valla bende o kısmı anlayamadım çok karışık bir bulmaca.neşet ertaş harika olunca shakiradan niye 6 puan eksildi ben hala o kısmı anlamadım hadi bir puan eksilsinde 6 puan nasıl oldu)
tamam canim seve seve . bukez uygulamali terapiler olacak. örnekler gösterecem![]()
Valla bende o kısmı anlayamadım çok karışık bir bulmaca.![]()
ilk örnek sana özelden yazdigim. nasil davranilmasi gerektiginin bir örnegi.oo uygulamalı ay merak ettim şimdii
ay şimdi bayılcammm yahu arada başka şarkılar vardıı diyorumm