Versin canı sağolsun ne diyim ben adamına değil şarkısına oy veriyorum ben düşük verdim
diye düşük verecekse canın sağolsunaçıklamamı yaptım yüksek veriyordum neşet
ertaşı görünce düştü oyum
Zaten hep Çiğdem ile konuşuyor boş ver.
Versin canı sağolsun ne diyim ben adamına değil şarkısına oy veriyorum ben düşük verdim
diye düşük verecekse canın sağolsunaçıklamamı yaptım yüksek veriyordum neşet
ertaşı görünce düştü oyum
Verdiğin puanı göre kararımı vereceğim bi bakayım tam kimlere ne vermişsin bana ne vermişsin.sen cidden bana küstün mü
sen nerdesin ki ablam
Bu hafta ki şarkım geçenkinden iyi.İlk hafta iyi verdim ikinci hafta biraz düştü bu hafta hiç şansın yok gibi 1'i almazsan iyidir
Ankara
Verdiğin puanı göre kararımı vereceğim bi bakayım tam kimlere ne vermişsin bana ne vermişsin.Objektif verirsen nede küseyim.
hahah @Harunnn60 mı bulusucaksın fotolarınızı bekliyorum15 güne İstanbul'a geliyorum o zaman paylaşırız kozlarımızı
Zaten hep Çiğdem ile konuşuyor boş ver.
Bak gerçekten objektif veriyorum 9 puan veriyordum neşeti ertaşı görünce istemeden
düşürdüm 3 vermek zorunda kaldım yalan değil objektif veriyorum ben oyumu asla
deniz yarışıyor yada kaan yarışıyor diye değil bari sen yapma harun ben gerçekten
objektif veririm oyumu
O zaman 3 puanın garantiVerdiğin puanı göre kararımı vereceğim bi bakayım tam kimlere ne vermişsin bana ne vermişsin.Objektif verirsen nede küseyim.
Bu hafta ki şarkım geçenkinden iyi.
Neşet Ertaş beni nasıl düşürmüş ya ufff vayy be 9 puandan 3 puana düşmüşüm. 😕Bak gerçekten objektif veriyorum 9 puan veriyordum neşeti ertaşı görünce istemeden
düşürdüm 3 vermek zorunda kaldım yalan değil objektif veriyorum ben oyumu asla
deniz yarışıyor yada kaan yarışıyor diye değil bari sen yapma harun ben gerçekten
objektif veririm oyumu
Ben bir şeyi anlamadım nasıl neşet 6 kişilik sayılıp 6 puan düşüyor harun.9 vereceksen 8 vermen lazım.
İnşallah dövmem onu normal kafayla gidelim bari buluşmaya
Neşet Ertaş beni nasıl düşürmüş ya ufff vayy be 9 puandan 3 puana düşmüşüm. 😕
Hahah sakaıcı cocuk.İnşallah dövmem onu normal kafayla gidelim bari buluşmaya
Bende istanbula gidersem @destere ile buluşurum belki hem fotolarını çeker size yollarım inmidir cinmidir görürsünüzİnşallah dövmem onu normal kafayla gidelim bari buluşmaya
geçen sene çektikleri resim hala duruyordu tekrar çekmelrine gerek yok
Vayy be 6 puan düşürttü neşat ertaş.ne ypaım zahidemi çok severim babamda sevdiği için bu türkü ile
büyüdüm ben yaa
@Harunnn60 geçmiş olsun pabucun dama atıldı İstanbul'a giderse seni değil @destere'yi seçecekmiş
Ahaha buluşmayı duyunca nasıl da birden damladı foruma @Çiğdem-harika bir gün olur o günnerde buluşuyoruz açık alanda olmaz o iş)
@Harunnn60 geçmiş olsun pabucun dama atıldı İstanbul'a giderse seni değil @destere'yi seçecekmiş
harika bir gün olur o günnerde buluşuyoruz açık alanda olmaz o iş)
hhahaha @Harunnn60 hakkını senle kullanıyor bak @destere fotonuzuda att şimdigeçen sene çektikleri resim hala duruyordu tekrar çekmelrine gerek yok)
Kıskandı abisi o şimdi tüm ilgi ondayken bir anda 2.sıraya düştüğü için hak veriyorum ona da.@Harunnn60 geçmiş olsun pabucun dama atıldı İstanbul'a giderse seni değil @destere'yi seçecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?