MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Versin canı sağolsun ne diyim ben adamına değil şarkısına oy veriyorum ben düşük verdim
diye düşük verecekse canın sağolsun :D:D açıklamamı yaptım yüksek veriyordum neşet
ertaşı görünce düştü oyum

Zaten hep Çiğdem ile konuşuyor boş ver.:A

Verdiğin puanı göre kararımı vereceğim bi bakayım tam kimlere ne vermişsin bana ne vermişsin. :X Objektif verirsen nede küseyim. :)

Bak gerçekten objektif veriyorum 9 puan veriyordum neşeti ertaşı görünce istemeden
düşürdüm 3 vermek zorunda kaldım yalan değil objektif veriyorum ben oyumu asla
deniz yarışıyor yada kaan yarışıyor diye değil bari sen yapma harun ben gerçekten
objektif veririm oyumu :(

Bak gerçekten objektif veriyorum 9 puan veriyordum neşeti ertaşı görünce istemeden
deniz yarışıyor yada kaan yarışıyor diye değil bari sen yapma harun ben gerçekten

Ben bir şeyi anlamadım nasıl neşet 6 kişilik sayılıp 6 puan düşüyor harun.:F 9 vereceksen 8 vermen lazım.:F

Verdiğin puanı göre kararımı vereceğim bi bakayım tam kimlere ne vermişsin bana ne vermişsin. :X Objektif verirsen nede küseyim. :)

Bu hafta ki şarkım geçenkinden iyi. :A
O zaman 3 puanın garanti :A Waka Waka ve Rihanna'lı şarkıya iyi veririm başka da vardır illa ki bildiklerim, bu haftakini de daha dinlemedim :D

Neşet Ertaş beni nasıl düşürmüş ya ufff vayy be 9 puandan 3 puana düşmüşüm. 😕:F:F:F

hahah @Harunnn60 mı bulusucaksın fotolarınızı bekliyorum :A :A :A
geçen sene çektikleri resim hala duruyordu tekrar çekmelrine gerek yok :))

alice_in_wonderland_69.jpg