MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Neyse abla geldin ya gerisi önemli değil artık

Bu arada Ayıp Ettin parçasını seviyordun sen güzel puanlarını beklerim

Ben başkanken istediğimi eliyordum sen başkan olunca hep bully finale çıkıyor. Bence çokta önemli değil yetkin doğru kullanamıyorsun.

niye iki tercih hakkımızmı var ya ariana yada türbüşon dışına çıkamıyormuyuz bu sefer ajda teyzeye çalışacağım kadının bir ayağı çukurda giderken ödülle uğurlayalım
)

hhahahaha sen hiç konuşma beee dün gece ben varım dedikodu yapamıyorum diye kaçıp gittin hiç unutmucam

senin gitmeni beklerken uyumuşum kalktım saat yedi demiş ondan sonra forumda dedikodu yapacak kimse kalmıyor
)

niye iki tercih hakkımızmı var ya ariana yada türbüşon dılına çıkamıyormuyuz bu sefer ajda teyzeye çalışacağım kadının bir ayağı çukurda giderken ödülle uğurlayalım
)

Mesela her yarışmada finale çıkan deniz ben başkan olunca kumpas ile elendi ama sende tık yok. Tosbagaya çalış sen.

Hoşbulduk cnm şarkımı seçtiğin için tşkler cnm gidelim falan diye konuşuyıorlardu
belli değildi sabah kalkınca gidelim dediler haber veremedim çok özür dilerim bu yüzden ya

hahahaha ayy iyi işte sayemde bir uyku çekmişsin sabahlara kadar vampirgibi dolaşıcaktın yoksa

Oylarımı verdim herkese başarılar diliyorum 1.sayfadan başlıyalım bakalım
neler yazmışsınız

Mesela her yarışmada finale çıkan deniz ben başkan olunca kumpas ile elendi ama sende tık yok. Tosbagaya çalış sen.

@denizz19 in bu yarışmada şansı sıfır zaten gitmiş kurbağanın biriyle yarışmaya katılmış onu başta eledik
türbüşonda beleş oylarla bully i bir yere kadar götürür yani onlar zaten safdışı
sibel teyzede bu hafta favori şarkısını kullanmış o da finale kadar bitip tükenir finalde nal toplayacak yani bahtın ve yolun açık anca ajdayla yarışacaksın

aynen canımmmmm beni de sevindir .
seni bir puanla sevindirmeyi düşünüyor @vadikızı

Hoşbulduk cnm şarkımı seçtiğin için tşkler cnm gidelim falan diye konuşuyıorlardu
belli değildi sabah kalkınca gidelim dediler haber veremedim çok özür dilerim bu yüzden ya
aaa yok önemli değil ne özürü kız

ama öyle durumlarda ben gelemeyebilirim diye şarkını bana yolla sonra sıkıntı çıkıyor yarışma boyunca benim sorumluluğum altındasınız BAŞINIZA BİRŞEY GELSE POLİS BENDEN SORAR HESABINI PATRONUNUZ KONUMUNDAYIM ŞUAN

Seninde desteğinle tabi.