MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

ayrildim konusmadan. bir iki secemek vardi anlamadim neyse. artik kulis odamiz yok.
yarismada basarilar

Keyfin bilir. Umarım başka konularda görüşürüz......
senin keyfin bildi. sen konusmak istemedin. baska konulardada konusmak istemedigin hissi verdin. butun duvarlari yiktin.

ayrildim konusmadan. bir iki secemek vardi anlamadim neyse. artik kulis odamiz yok.
yarismada basarilar

Teşekkür ederim.

yarismada basarilar

senin keyfin bildi. sen konusmak istemedin. baska konulardada konusmak istemedigin hissi verdin. butun duvarlari yiktin.

Çıkarcı dersen öyle olur malesef. küfür gibi hakaretler ediyorsun. keyif bırakmayan sensin.

ben gecen hafta gaza geldim
bu hafta son. haftaya eskisi gibib 3 ayda bir 1000 mesaj sistemime dönerim.

bu konudada hemfikiriz. @sokak sanati gecen beni hayal kirikligina ugrati

biraz öyle oldu galiba. suanki ruh haliniz demek istedim. bana karsi ruh haliniz. ona göre bileyim

umarim öyle bir final olmaz

evet destere seviyor seni

pop söyleyen olmasin. ingilizce diyen hic olmasin

iste sen yokkenki yazilarim. hicbirne o ima ettgin cikarcilik mevzusu yok. sen buna bozuk atip lafi carptin.
sen sonrasinda yag cekiyorum itirafini yaptin. kendin söyledin. hala sen yokken sana cikarci dedigimi ima ediyorsun

bu lafini o alintiladigim mesajlardan sonra yazdin. o alintilarda hakaret yok. baskalarinin yazisini bu yazidan sonra yazdim. onunda aciklamasini yaptim. sen ilk basta hakaret algiladin. ingilizce birinci olmasini hakaret algiladin simdi konuyu baska tarafa cekiyorsun. tek tek yazilarimizi okudum tekrar

Benim dediğim mesaj bunlar değil. hem 1. olmamamı istiyorsun o cepte hemde başkaları haklı çıkarcıymıssın diyorsun. Bunu sen dedin yani. Hâlâ haksız olan benim senin suçun yok. çok doğrucu davulsun. tamam iyi.

bak hakarete ugrayan ezilen benim dedigin seyden öncesi o alintiladigim yazilar. sen onu ta en bastan dedin zaten. sonra yagcilik cekemem dedin bende dedim ne yani samimiyetimiz yagcilik demekmiymis dedim, ondan sonra cikarci dedigimi ima ettin baskalarinin konusu girdi devreye. tekrar vurguluyorum ezilen hakarete ugradim dedigin lafindan öncesi benim geceki konusmalarimdi ki bunlarin hicbirinde sana hakaret yoktu. bence sen teker teker oku .

Hee ben yanlışım tamam sıkıldım tartışmadan.

sözume karsi sözun. ikimizde inatciyiz ikimizde lafimizin arkasindayiz. yazilanlar ortada, alinganlik yapan ortada. benimde icim sisti zaten. istedigini yaz dusun....

aaa @destere görmemiş bu klibi @sokak sanati yoksa kalp atardı hemde kendi kalbini çıkarıp atardı klibe

PC'ye geçeceğim şimdi atarım
bakarsın şarkımı değişirim kısmet
İddialı diye değiştiriceksen olabilir ama düşük diye düşünüyorsan ozaman değiştirmene gerek yok gayet iyi bence şarkı gerçi benim beğendiğimi bu forum beğenmiyor

Yok be elbette iyi değişmem şaka yapıyorum