MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Beni ve Gökhan'ı @destere'ye yedirmeyeceğini biliyordum kurtarıcı meleğim benim.

dediklerine inanma sonuçlar açıklanınca en büyük darbe dosi den gelecektir

@destere kac seferdir senin hakkinda olumlu seyler yazdigimda mesajim güme gidiyor. ya okumuyorsun yada cevap vermeye cekiniyorsun
birseylerden korkuyorsun. eski birkac mesajima öyle olmustu
nerde o benim hakkımda güzel şeyler yazdığın mesajlar ben daha rastlayamadım bir tane örnek ver sen güzel yazdında ben kaçırdım diyeyim
)

ben suana kadar söylediklerimi hep uyguladim.ha bazen dedigimin aksine daha yüksek veriyorum 😉

bu mesela.
digerlerini bulmak samanlikta igne aramak gibi olur.
senin işin @vadikızı nın puanlamasına benzedi
hepsine güzel güzel diyorsunda arada 1 vereceğin şarkıda olacak sonuçlar açıklanınca onlara ne diyeceksin

Aramızı bozmak isteyen şer odaklarına aldanma sen dosicim he de geç işte.
oda biliyor aramizi bozamayacagini ama iste denemek istemistir. bilmiyorki bizim hukukumuz haftalara degil aylara hatta yillara dayaniyor

senin işin @vadikızı nın puanlamasına benzedi
hepsine güzel güzel diyorsunda arada 1 vereceğin şarkıda olacak sonuçlar açıklanınca onlara ne diyeceksin
sen galiba iyi okumamissin yorumlarimi. ben herkese iyi demiyorum. 1 puanim hazir zaten
@xemrexxx ye. ben gecen hafta ona 3 verecegimi söyledim uyguladim. bugun birine 10+dedim öyle olacak.

oda biliyor aramizi bozamayacagini ama iste denemek istemistir. bilmiyorki bizim hukukumuz haftalara degil aylara hatta yillara dayaniyor
allah sizi kahretsin ne diyim

umarım türbüşonla birlikte sizde elenirsiniz forumdan
)

evet @dosimosi aramızı bozmaya çalışsada biz kaale almayalım onu

her zamanki gibi türbüşona olan desteğim bu haftada sürecek
)
İlla ki Tarkan'da olduğu gibi bir şarkımı beğeneceksin, o anı merakla bekliyor olacağım.

sen galiba iyi okumamissin yorumlarimi. ben herkese iyi demiyorum. 1 puanim hazir zaten
@xemrexxx ye. ben gecen hafta ona 3 verecegimi söyledim uyguladim. bugun birine 10+dedim öyle olacak.

tosbağa bu hafta berbat bir şarkıyla gelmiş bak ajda teyzeyi yorumlamayı unuttum bir daha bakayım klibe

benim sarj bitmek uzere. bitince yatacam