MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Beni ve Gökhan'ı @destere'ye yedirmeyeceğini biliyordum kurtarıcı meleğim benim. :A

dediklerine inanma sonuçlar açıklanınca en büyük darbe dosi den gelecektir :)

@destere kac seferdir senin hakkinda olumlu seyler yazdigimda mesajim güme gidiyor. ya okumuyorsun yada cevap vermeye cekiniyorsun :A birseylerden korkuyorsun. eski birkac mesajima öyle olmustu :)
nerde o benim hakkımda güzel şeyler yazdığın mesajlar ben daha rastlayamadım bir tane örnek ver sen güzel yazdında ben kaçırdım diyeyim :))

ben suana kadar söylediklerimi hep uyguladim.ha bazen dedigimin aksine daha yüksek veriyorum 😉

bu mesela.
digerlerini bulmak samanlikta igne aramak gibi olur.
senin işin @vadikızı nın puanlamasına benzedi:) hepsine güzel güzel diyorsunda arada 1 vereceğin şarkıda olacak sonuçlar açıklanınca onlara ne diyeceksin :)

senin işin @vadikızı nın puanlamasına benzedi:) hepsine güzel güzel diyorsunda arada 1 vereceğin şarkıda olacak sonuçlar açıklanınca onlara ne diyeceksin :)
sen galiba iyi okumamissin yorumlarimi. ben herkese iyi demiyorum. 1 puanim hazir zaten
@xemrexxx ye. ben gecen hafta ona 3 verecegimi söyledim uyguladim. bugun birine 10+dedim öyle olacak.

sen galiba iyi okumamissin yorumlarimi. ben herkese iyi demiyorum. 1 puanim hazir zaten
@xemrexxx ye. ben gecen hafta ona 3 verecegimi söyledim uyguladim. bugun birine 10+dedim öyle olacak.

tosbağa bu hafta berbat bir şarkıyla gelmiş bak ajda teyzeyi yorumlamayı unuttum bir daha bakayım klibe :)