MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Sonuçları

Geceleri forumda dolaşmayı seviyorum, kimse olmuyor rahat rahat takılıp kafa dinliyorum.

Ama maalesef sana yakalandık.
yani kafa dinlenmene mani oldum öylemi 😡

haydi sen gezinmene devam et. kusura bakma rahatsiz ettik. topar auta gitmeye devam etsin 😉

yani kafa dinlenmene mani oldum öylemi 😡
Yorucu bir gün oldu, gözümden uyku akıyor şu an. Çiftler Yarışıyor yarışması için sahne seçip reyting tahminimi yaptıktan sonra uyuyacağım.

Sana iyi geceler diyeyim şimdiden.

Yorucu bir gün oldu, gözümden uyku akıyor şu an. Çiftler Yarışıyor yarışması için sahne seçip reyting tahminimi yaptıktan sonra uyuyacağım.

Sana iyi geceler diyeyim şimdiden.
iyi basindan sal 😉
artik senin adini anmayacam sen yokken

Başımdan salmıyorum be gerçek neyse onu söylüyorum, yoksa yorgun olmasam muhabbet etmek istemem mi senle

Sen bilirsin.
bu kacinci gecedir ayni bahane
gecen yatacam deyip 1 saat sonrasinda hala gezindigini gördum

gecenin körunde elbetteki yorgun olacaksin, bunun saatler öncesi yok sanki.
bitti buraya kadar hersey
Yarin görusuruz
iyi geceler

bu kacinci gecedir ayni bahane
gecen yatacam deyip 1 saat sonrasinda hala gezindigini gördum

gecenin körunde elbetteki yorgun olacaksin, bunun saatler öncesi yok sanki.
bitti buraya kadar hersey
Yarin görusuruz
iyi geceler
Kaçıncı gecedir falan diye abartma o dediğini 1 kez yaptım.

Sonuçlardan sonra enerjim kalmadı artık işlerimi halledip yatacağım. Sana da iyi geceler, inşallah bitti buraya kadar her şey derken ciddi değilsindir.

Bir veda konuşması hazırlayıp sonra yayınlarım.yarışma hakkında yorumlayarak Aynurum ile bir basın toplantısı yapacağız

Son düzenleme:
tabiki ciddiyim
yoksa ardindan yarin görusuruz dermiyim

biz bayanlar abartmayi severiz

Ben bir öncekine galiba 1 vermistim.
bu sarki guzel. oy yukselecek kesin. Keloglan geldi aklima birden

dün uykum var bugün yeni geldim hep bir erteleme derdindesin
ilk heyecanım kalmadı yarışmaya karşı soğuttun bizi resmen
hahahah sana kalsa sabah baslayalım akşamada final yapalım 1 günde bitsin gitsin ayoll

Çiğdem'in neden evde kaldığı belli oldu. 3. haftayı 1 günde açıyor bu yavaşlıkla bu destereyi bile elinden kaçırır.
Zaten belliydi akşam 8'de ki yemek için 3'de mutfağa girmesinden. 5 saatte 4 kişilik yemek yapıyor kız.

hahaha yeni haftalar yarın açılıyor sonuctan sonra hem 5 te gece gibi karanlık çöküyor burada kışın akşam yemeğini erken yiyoruz