MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Sonuçları

sen keltoşlarla geldiğin müddetçe bulmaca bile çözemezsin

düşün milletin annesi böyle bizimse bula bula bulduğumuz sevgiliye bak

aha işte hogatha

Sibel Can'ın bu kadar düşük olmasına inanasım gelmiyor, @destere ve @denizz19 tarafından gizlice yürütülen bir sindirme/bezdirme operasyonu var gibi ve büyük oyunu çok yakında çözeceğim.
hahahah @destere şu fotoları koyup durma okalvayı geçirirm kafana

@mrt-06 şarkı çıktığı yıl en iyidüet seçilmişti benimde çok sevdiğim bir şarkıdır bende şaşkınlık geçirdim sanırım soner sarıkabadayı kurbanı oldun o adamında neden anticilik yaparlar onuda anlamadımya ama tuhaf yanı senin sonucun evet

senin keli sınıftaki kızlar kurtardı haftaya durumun pek parlak değil
)

evet bunun süpürgeside var yolculuklar bedavaya gelir yetrki benide süpürgesine atsın
)

Hadi hadi sen de beğeniyorsun benim kelleri itiraf et iki haftada da çok güzel puanlar verdin

yarismanin sonuna yetistim yorum kisminda ilk dörde atmisim kendimi
basinda olsaydim demekki herkesi ikiye katlardim

gunun hasilatinida topladigima göre yavas yavas kenara cekileyim

sen yanlış seçimle iyi sayılabilecek nadir şarkıları ilk iki hafta harcadın geriye kalanlar seni kurtarmaz

Bu kullandıklarım hiçbir şey değil asıl şarkılarının yanında benim kellerde ne cevherler var bilmiyorsun sen

Bu haftaki şarkı o kadarda kötü değildi aslında hatta iyi sonuçlar bekliyordum ama Aynurun fazla sevilmediği anlaşıldı oylama sonuçlarına detaylı bakıp puanlamaları inceleyeceğim bakalım kim Aynura kıymış

galiba ben onlardan biriydim
hatirlamiyorum am 4 verdim diye hatirliyorum