MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

İşte şarkımm Bu sevda bu şehre sığmaz ile geliyorum umarım beğenirsiniz

@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici@Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @sokak sanati @Sherlock [USER=88675] @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT

Başka bekleyen varsa değerlendirebiliriz.

@OzaN adminim yaa bu etiketler niye olmuyor yaa[/USER]

Son düzenleme:

Geçen haftanın altında bir parça.

Bilmiyorum.

Geçen haftanın altında bir parça.
Farklı tarzlarda şarkılar sen hareketli daha çok sevdiğinden öyle gelmiş olabilir ama bence bu haftaki şarkı daha da güzel.

Bilmiyorum.

Farklı tarzlarda şarkılar sen hareketli daha çok sevdiğinden öyle gelmiş olabilir ama bence bu haftaki şarkı daha da güzel.

Evet ben biraz ritmi seviyorum ama çok dağınık geldi yinede. Sözler güzel diye melodi uydurulmuş gibi hissettim dinlerken.

mavinin altına giydiği yeşil uyumsuz duruyor
ama üstteki yeşille allttaki yeşil uyumu güzel, atkının rengi şarkıyı bozmuş sanki iç karartıcı

yani geçen haftaya göre berbat bir şarkı
)

şarkı fena sayılmaz ama klipte gezinen eşek şarkının kalitesini düşürüyor ordan 10 puan kısacağım mecburen

Ariana Grande ile 2. HAFTA

Boys Like You gibi şeker bir şarkıdan sonra Ariana'nın güçlü sesini görmeye geldi sıra. Kızımız yürek yiyip Adele'in efsane şarkısı Rolling in the Deep'i coverlamış çokta başarılı olmuş milyonlar izlemiş.

Klibi yok ama çizgi karakterden Resimlere geçtik. Yavaş yavaş kliplerede ayar veriyoruz.

Ariana Grande - Rolling in the Deep

@dosimosi @destere @Çiğdem- @vadikızı @Bully @mrt-06 @DarkLeqenD @Billy Kane @EFE UYSAL @Ahmad @Forumdash @yigit_00 @Harunnn60 @MEnes @cookies @Tzira @Maskeli Fedai @tolgab @GunesinOglu @Mr.At @MasacRE- @eskici @soo @turkuazz @dreamy @FaJi @MayısKralı @OzaN @denizz19 @batuhankaralar @Felon ve diğer herkes

Severdim bu şarkıyı, inşallah Ariana'nın yorumu iyidir