MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Yalnız ben Ariana'yı hiçbir zaman slow şarkılara yakıştırmamışımdır, bence bu hafta oy vermeyeyim, senin zararına olur.

Seni benim yararıma olsun diye jüri yaptık.s.s Ayrıca herkes kötü zaten 14-15 verirsin yine.
[/QUOTE]
Yok valla slow olmuyor Ariana'ya
Oy verirsem 10'un altında alırsın herhalde

Seni benim yararıma olsun diye jüri yaptık.s.s Ayrıca herkes kötü zaten 14-15 verirsin yine.
[/QUOTE]

Üşeniyorum oy vermeye desen daha mantıklı olurdu. neyse yalvaracak değiliz. kendin bilirsin.😉

Yalnız ben Ariana'yı hiçbir zaman slow şarkılara yakıştırmamışımdır, bence bu hafta oy vermeyeyim, senin zararına olur.

[/QUOTE]
Geçen haftaya göre daha iddiasız bir hafta ama abartma yani yine 5-6 kişi sıyrılıyor aradan

Üşeniyorum oy vermeye desen daha mantıklı olurdu. neyse yalvaracak değiliz. kendin bilirsin.😉[/QUOTE]
Çaresizlik.......

Geçen haftaya göre daha iddiasız bir hafta ama abartma yani yine 5-6 kişi sıyrılıyor aradan

Yabancı şarkı severler düşüncesi ile dedim onu. Türkce sevenler için dağa farklı değerlendirme olur.