MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

benimde katkim var
Senin bu forumda yaptığın tek şey ; Kulis
ne katkısından bahsediyorsun

Yani düşük verirsen seni favori üye yapmayacak değiliz ya
Gelecek ay cezan bitiyordu sanırım
Ben favori üyeliğim yerine Doğu beyimin banının kalkmasını istiyorum ve rütbeme ''Fedakar Üye'' yazılmasını istiyorum
Ayrıca Doğu beyimi sen banlamışsın diyorlar
çabuk hesap ver

Ferdi Tayfuru bir tek ben mi beğenmedim
Ben Ziyneti beğenmedim ya ondandır

Ben öyle bir insan mıyım

ben kulisi tek @sokak sanati ile yaparim.
sen kulis icin bana özele almam icin ricada bulundun cunku kapim kapali. kulis yapmak icin geldin seni odadan attim diye bu tavrin 😉
bu haftaki puanimin kiymetini bil. artik o puani göremeyeceksin cunku her hafta puanlar azaliyor

O özel mesaj şeysi yanlış anlaşılmadan ibaret
aman sanki senin kulislerine ihtiyacım varda
Ya sen daha dünkü favori üyesin , ben ki aylardır çaylağım
beni tehdit e-de-mez-sin

Ben öyle bir insan mıyım
Evet
(dünyanın en net cevabı.)

Daha çok beklersin.

Yönetim kararı.
Yoksa ben kafama göre adam banlasam Doğu kardeşimi değil başka isimleri banlardım.

Ferdi Tayfuru severim dinlemem ama severim Yani. Şarkıya ısınamadım. Ayrıca geçen hafta gayet yüksek puan verdim hakkımı yeme. Önümüzdeki hafta elenmezsen şayet iyi puan veririm Ferdi Beye

neyse biraz daha buyude öyle konusuruz 😉

Nasıl kıydın lan Doğu beyime
süresi ne kadar onu söyle bari
o güne kadar yas tutayımda geldiğinde yağ çeker , çıkarcı ve sinsi tarafımı ön plana çıkarırım

Tamam abla
Otomatik banlanma süresi 15 gün zaten 10 - 11 güne aramızda olur inşallah kendisi.

Haksızlık ben 15 gün banlanmıştım
vay be ''son adalet bükücü'' Buliy bile ne hale gelmiş
sende gözümden düştün , umarım bir gün yönetimden de düşersin
La yönetimde kaç tane adam var sen niye bana taktın gıcık herif

La yönetimde kaç tane adam var sen niye bana taktın gıcık herif
Yani şimdi yönetimdeki rahatsızlık seviyemi belirtirsem Bully > Diğer yöneticiler şeklinde olur
Herkesin ne yaptığı belli hiç öyle 'niye ben' falan deme
ayrıca 2yüzlü insanları hiç sevmem

Yani şimdi yönetimdeki rahatsızlık seviyemi belirtirsem Bully > Diğer yöneticiler şeklinde olur
Herkesin ne yaptığı belli hiç öyle 'niye ben' falan deme
ayrıca 2yüzlü insanları hiç sevmem
Ok

başrol keltoş olunca klibi kızlarla süslemeleri yine olumlu bir yöneliş ama başroldeki şarkıcı keltoş olmadığı halde klibi keltoşlarla süsleyenler benden çok çekecek bu hafta

Çok doğru bir noktaya parmak basmışsın başkanım. Aha bu iki keltoşu görünce benimkilerin değeri gözünde bir kat daha artmıştır eminim, bunlar beni hayattan soğuttular
@Harunnn60 @mrt-06 Ne güzel şarkıcılarınız var, biriniz Sibel Can'la biriniz Shakira'yla yarışıyorsunuz. Bir daha böyle bir hata yapmayın lütfen boşu boşuna puanlarınızı düşürttünüz bana