benimde katkim varBeni tehdit etmeHem bu hafta düşük versende bir şey olmazLMciler sayesinde sülalem raad
benimde katkim varBeni tehdit etmeHem bu hafta düşük versende bir şey olmazLMciler sayesinde sülalem raad
Yani düşük verirsen seni favori üye yapmayacak değiliz yaBeni tehdit etmeHem bu hafta düşük versende bir şey olmazLMciler sayesinde sülalem raad
Senin bu forumda yaptığın tek şey ; Kulisbenimde katkim var
Ben favori üyeliğim yerine Doğu beyimin banının kalkmasını istiyorum ve rütbeme ''Fedakar Üye'' yazılmasını istiyorumYani düşük verirsen seni favori üye yapmayacak değiliz yaGelecek ay cezan bitiyordu sanırım
Ben Ziyneti beğenmedim ya ondandırFerdi Tayfuru bir tek ben mi beğenmedim
Ben öyle bir insan mıyımSenin bu forumda yaptığın tek şey ; Kulisne katkısından bahsediyorsun
Ben favori üyeliğim yerine Doğu beyimin banının kalkmasını istiyorum ve rütbeme ''Fedakar Üye'' yazılmasını istiyorumAyrıca Doğu beyimi sen banlamışsın diyorlarçabuk hesap ver
Ben Ziyneti beğenmedim ya ondandır
ben kulisi tek @sokak sanati ile yaparim.Senin bu forumda yaptığın tek şey ; Kulisne katkısından bahsediyorsun
Ben favori üyeliğim yerine Doğu beyimin banının kalkmasını istiyorum ve rütbeme ''Fedakar Üye'' yazılmasını istiyorumAyrıca Doğu beyimi sen banlamışsın diyorlarçabuk hesap ver
O özel mesaj şeysi yanlış anlaşılmadan ibaretben kulisi tek @sokak sanati ile yaparim.
sen kulis icin bana özele alman icin ricada bulundun cunku kapim kapali. kulis yapmak icin geldin seni odadan attim diye bu tavrin 😉
bu haftaki puanimin kiymetini bil. artik o puani göremeyeceksin cunku her hafta puanlar azaliyor
EvetBen öyle bir insan mıyım
Daha çok beklersin.Senin bu forumda yaptığın tek şey ; Kulisne katkısından bahsediyorsun
Ferdi Tayfuru severim dinlemem ama severim Yani. Şarkıya ısınamadım. Ayrıca geçen hafta gayet yüksek puan verdim hakkımı yeme. Önümüzdeki hafta elenmezsen şayet iyi puan veririm Ferdi BeyeO özel mesaj şeysi yanlış anlaşılmadan ibaretaman sanki senin kulislerine ihtiyacım vardaYa sen daha dünkü favori üyesin , ben ki aylardır çaylağımbeni tehdit e-de-mez-sin
Evet(dünyanın en net cevabı.)
neyse biraz daha buyude öyle konusuruz 😉O özel mesaj şeysi yanlış anlaşılmadan ibaretaman sanki senin kulislerine ihtiyacım vardaYa sen daha dünkü favori üyesin , ben ki aylardır çaylağımbeni tehdit e-de-mez-sin
Evet(dünyanın en net cevabı.)
Nasıl kıydın lan Doğu beyimeDaha çok beklersin.
Yönetim kararı.Yoksa ben kafama göre adam banlasam Doğu kardeşimi değil başka isimleri banlardım.
Tamam ablaneyse biraz daha buyude öyle konusuruz 😉
Otomatik banlanma süresi 15 gün zaten 10 - 11 güne aramızda olur inşallah kendisi.Nasıl kıydın lan Doğu beyimesüresi ne kadar onu söyle bario güne kadar yas tutayımda geldiğinde yağ çeker , çıkarcı ve sinsi tarafımı ön plana çıkarırım
Tamam abla
Haksızlık ben 15 gün banlanmıştımOtomatik banlanma süresi 15 gün zaten 10 - 11 güne aramızda olur inşallah kendisi.
La yönetimde kaç tane adam var sen niye bana taktın gıcık herifHaksızlık ben 15 gün banlanmıştımvay be ''son adalet bükücü'' Buliy bile ne hale gelmişsende gözümden düştün , umarım bir gün yönetimden de düşersin
Yani şimdi yönetimdeki rahatsızlık seviyemi belirtirsem Bully > Diğer yöneticiler şeklinde olurLa yönetimde kaç tane adam var sen niye bana taktın gıcık herif
OkYani şimdi yönetimdeki rahatsızlık seviyemi belirtirsem Bully > Diğer yöneticiler şeklinde olurHerkesin ne yaptığı belli hiç öyle 'niye ben' falan demeayrıca 2yüzlü insanları hiç sevmem
Yönetime kurban ol sen Yani sadece bana da olabilirsinYani şimdi yönetimdeki rahatsızlık seviyemi belirtirsem Bully > Diğer yöneticiler şeklinde olurHerkesin ne yaptığı belli hiç öyle 'niye ben' falan demeayrıca 2yüzlü insanları hiç sevmem
Kendini niye nimetten sayıyorsun onu anlamış değilimYönetime kurban ol sen Yani sadece bana da olabilirsin
başrol keltoş olunca klibi kızlarla süslemeleri yine olumlu bir yöneliş ama başroldeki şarkıcı keltoş olmadığı halde klibi keltoşlarla süsleyenler benden çok çekecek bu hafta
Tabiki hak ediyorum hak etmesem bu pozisyonda işim ne?Kendini niye nimetten sayıyorsun onu anlamış değilimgerçekten yönetim de olmayı hakediyor musun ?bunu hiç sorguladın mı kendince ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?