artik senin idolunum belli oldu
Bihteri çok mu kıskandın oraya niye yorum atmıyorsun.
artik senin idolunum belli oldu
yaziyorumya oraya. 50 bildirim gelmis. tek tek gitmeye calisiyorum ustune daha yaziyorlar. senin bihteri anca cuma izlerimBihteri çok mu kıskandın oraya niye yorum atmıyorsun.
yaziyorumya oraya. 50 bildirim gelmis. tek tek gitmeye calisiyorum ustune daha yaziyorlar. senin bihteri anca cuma izlerimsirf bu, puanindan dusurur. kafam corba gibi
Hani 2 gündü oylama? . gün geçtikçe heyecan azalıyor en azından benim heyecanım .sıkıldım .Sonuçlar yarın la bekleme boşuna
Oylama dün başladı zaten 23.sayfaya bak.Hani 2 gündü oylama? . gün geçtikçe heyecan azalıyor en azından benim heyecanım .sıkıldım .
hafizam iyidir. unutmam benCuma hatırlatırım yine ben o zaman başkanım.
pazar-pazartesi şarkı paylaşma salı-çarşamba oylama akşamına da sonuçlar açıklanır aksi takdirde oylama 3 güne çıkmış olur.Oylama dün başladı zaten 23.sayfaya bak.
Sana 2 gün geçmiş gibi geldiyse demek.
Şimdilik şarkı ve oy gönderme süresi 2'şer gün toplamda 4 gün yani. Ama 5 ya da 6.haftadan sonra şarkı gönderme süresi 1 güne inecekmiş o zaman toplamda 3 gün olmuş olacak.pazar-pazartesi şarkı paylaşma salı-çarşamba oylama akşamına da sonuçlar açıklanır aksi takdirde oylama 3 güne çıkmış olur.
2şer gün olduğu belli oluyor.Şimdilik şarkı ve oy gönderme süresi 2'şer gün toplamda 4 gün yani. Ama 5 ya da 6.haftadan sonra şarkı gönderme süresi 1 güne inecekmiş o zaman toplamda 3 gün olmuş olacak.
ajdanın kariyeri çiğdem ve melek teyzelerin yaşları toplamı kadar o yüzden şarkı bo lsıkıntı değilŞarkıları dinliyorum da @xemrexxx Arada Sırada'yı ikinci hafta kullanacak kadar ne yaşadın anam.
Geçen hafta bu şarkının ismini vermiştim gazıma geldi sanırım iyi oldu.Şarkıları dinliyorum da @xemrexxx Arada Sırada'yı ikinci hafta kullanacak kadar ne yaşadın anam.
Birde bana yılan diyorsunuz.Geçen hafta bu şarkının ismini vermiştim gazıma geldi sanırım iyi oldu.
Seviyorum dedim yani 2.haftadan kullan demedim.Birde bana yılan diyorsunuz.
Bazen hiç çekilmiyorsun.2şer gün olduğu belli oluyor.
Wifi mıyım lan ben ; her zaman 3 çubuk çekmemi bekleme bendenSeviyorum dedim yani 2.haftadan kullan demedim.
Bazen hiç çekilmiyorsun.
Sağolun Co-admin beyimOylarımı kullandım bu haftanın açık ara favorisi Ajda Pekkan, "bence" demiycem nesnel bir şey söylüyorum çünkü, Arada Sırada.@xemrexxx
Ziynet, Ariana, Gökhan yine oldukça iyiydi özellikle Ziynet'in şarkısına bayıldım.@Bully @denizz19 @----
Listemde geçen haftaya göre Deniz Seki, Ferdi Tayfur, Aynur Aydın epey yükseldiler.@vadikızı @DarkLeqenD @turkuazz
İrem Derici geçen haftaya göre düşse de yine iyi bir puan verdim, benden İrem'e pek kötü puan çıkmaz zaten. @MayısKralı
Sibel Can da çok iyi bu hafta bence.@Çiğdem- Her ne kadar @destere'nin kara propogandalarına maruz kalsak da bu hafta başarılı olcaz umarım.
Ben de sana çok iyi puan verdim, severiz Sibel'iOylarımı kullandım bu haftanın açık ara favorisi Ajda Pekkan, "bence" demiycem nesnel bir şey söylüyorum çünkü, Arada Sırada.@xemrexxx
Ziynet, Ariana, Gökhan yine oldukça iyiydi özellikle Ziynet'in şarkısına bayıldım.@Bully @denizz19 @----
Listemde geçen haftaya göre Deniz Seki, Ferdi Tayfur, Aynur Aydın epey yükseldiler.@vadikızı @DarkLeqenD @turkuazz
İrem Derici geçen haftaya göre düşse de yine iyi bir puan verdim, benden İrem'e pek kötü puan çıkmaz zaten. @MayısKralı
Sibel Can da çok iyi bu hafta bence.@Çiğdem- Her ne kadar @destere'nin kara propogandalarına maruz kalsak da bu hafta başarılı olcaz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?