MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

pazar-pazartesi şarkı paylaşma salı-çarşamba oylama akşamına da sonuçlar açıklanır aksi takdirde oylama 3 güne çıkmış olur.
Şimdilik şarkı ve oy gönderme süresi 2'şer gün toplamda 4 gün yani. Ama 5 ya da 6.haftadan sonra şarkı gönderme süresi 1 güne inecekmiş o zaman toplamda 3 gün olmuş olacak.

Şarkıları dinliyorum da @xemrexxx Arada Sırada'yı ikinci hafta kullanacak kadar ne yaşadın anam.

Yine de bu şarkı finallik en kötü yarı finallikti hata etmişsin. .ss

Bu hafta keller damga vurmuş harbi, @destere doğru bir yere parnak basmış.
@Çiğdem-

başrol keltoş olunca klibi kızlarla süslemeleri yine olumlu bir yöneliş ama başroldeki şarkıcı keltoş olmadığı halde klibi keltoşlarla süsleyenler benden çok çekecek bu hafta

Oylarımı kullandım bu haftanın açık ara favorisi Ajda Pekkan, "bence" demiycem nesnel bir şey söylüyorum çünkü, Arada Sırada.
@xemrexxx

Ziynet, Ariana, Gökhan yine oldukça iyiydi özellikle Ziynet'in şarkısına bayıldım.
@Bully @denizz19 @----

Listemde geçen haftaya göre Deniz Seki, Ferdi Tayfur, Aynur Aydın epey yükseldiler.
@vadikızı @DarkLeqenD @turkuazz

İrem Derici geçen haftaya göre düşse de yine iyi bir puan verdim, benden İrem'e pek kötü puan çıkmaz zaten. @MayısKralı

Sibel Can da çok iyi bu hafta bence.
@Çiğdem- Her ne kadar @destere'nin kara propogandalarına maruz kalsak da bu hafta başarılı olcaz umarım.

Sağolun Co-admin beyim
keşke Admin olsanız

Ben de sana çok iyi puan verdim, severiz Sibel'i