hahahha başka konularda sizi seçerim dedimya orada ince bir ayrıntı varSeni seçti işte, aşkı uğruna çiğnedi kardeşini. Bundan sonra ablacım demem anca teyze derim.Kara listeme aldım kendisini.
Seni seçti işte, aşkı uğruna çiğnedi kardeşini. Bundan sonra ablacım demem anca teyze derim.Kara listeme aldım kendisini.
tamam sen sus hogatha batırdın zaten konuyuhahahha başka konularda sizi seçerim dedimya orada ince bir ayrıntı var
hahaha ben ayrım yapmam sizlere ikinizinde gönlünü hoş tutmaya çalısıyorum gein barıştırayım sizleri baktımda destere soner sarıkabayıya laf etmiş sibeli seviyorum demiş @mrt-06bende anladım anlayacağımı
burda destereye ses çıkarmıyorum ama diğer konularda desteğim falan sürecek gibisinden bişeyler söylemiş hogathayani çıkar ilişkisi olduğunu iddia ediyor yoksa benimle tensel bir ilişki için hazır değilmiş)
tamam sen sus hogatha batırdın zaten konuyuherkes anladı anlayacağını
bunuda bir yere not düşelim ???hahahah çalışanım sonucta hatalı desem kovmak zorunda kalırım
işin şakası tabi cnm senin yerin ayrı tabikide
hahaha ben ayrım yapmam sizlere ikinizinde gönlünü hoş tutmaya çalısıyorum gein barıştırayım sizleri baktımda destere soner sarıkabayıya laf etmiş sibeli seviyorum demiş @mrt-06
O cümleyi kurmamdaki sebep tamamen @Çiğdem- in kurduğu cümleye karşılıktı.yine satışlardasın@Doğu ya güvenim yoktuda sana güvenim çoktu ama nasıl bir kader ortağıysan sırtımı döndüğüm an hançerliyorsun
başkana saygın yok hadi anladıkta en azından bulunduğumuz makama hürmeten başkanın karizmasını çizmeseydin
başkandan banane nedir ya ?
yani köprüyü geçene kadar bana dayı diyor kız, anla işte
O cümleyi kurmamdaki sebep tamamen @Çiğdem- in kurduğu cümleye karşılıktı.Senin beni kandırdığını iddia ediyordu. Halbuki bilmiyor ki ben istemediğim bir şeyi kim ne derse desin yapmam.Yani seninle ilgili sorunum yok dostum biz hala kader ortağıyız.
oy kullanmana vesile oldu diyordum işte ayoll bak bu @MEnes e bencede güvenme başka bir konuda yine şüpheli konusuyordu bence senin kuyunu kazıyor @desterebunuda bir yere not düşelim ???
bu hafta sibel canın keltoşla söylediği şarkıya 1 puan verirsen barışırızbaşka kendini affettirmen mümkün değil
Söylediğim şeyi yaptım en azından 10 puandan aşağıda değilsin.@MEnes peki durum nedir hiç yorum yapmıyorsun
O cümleyi kurmamdaki sebep tamamen @Çiğdem- in kurduğu cümleye karşılıktı.Senin beni kandırdığını iddia ediyordu. Halbuki bilmiyor ki ben istemediğim bir şeyi kim ne derse desin yapmam.Yani seninle ilgili sorunum yok dostum biz hala kader ortağıyız.
Bırak ya kandırdı seni o kullanmadı falan dedin aşağılayıcı bir tavırla.
Haklısın daha hoş olabilirdi ama benim yapımda başkancılık olmadığını söylemiştim.anlat anlat külahımı oraya koydum o dinlesin)
madem hogatha öyle dedi sende deseydin ya ''başkanımızdır o ne derse onu yaparız sanane hogatha'' deseydin daha bir hoş olmazmıydı)
sizi @destere topluyordu konuya demiştim ordada @destere kim diye cevap verdi burdada oy kullanmana yardımcı olmus dedim yine @destere kim diyor bak @MasacRE- ye güven @MEnes e güvenmeanlat anlat külahımı oraya koydum o dinlesin)
madem hogatha öyle dedi sende deseydin ya ''başkanımızdır o ne derse onu yaparız sanane hogatha'' deseydin daha bir hoş olmazmıydı)
onuda jürilikten azledeceğimhatta banlasınlar onuda doğunun yanına postalayalım acayip kıl oldum kendisine)
Söylediğim şeyi yaptım en azından 10 puandan aşağıda değilsin.
Benim oradaki ve bu konudaki yazdıklarım tamamen açıklanabilir ve @destere yi bireysel olarak hedef almayan açıklamalardı.
Bakalım daha iyi şarkılarla gelirsen neden olmasın.Artışlar daimi olur umarım.
eğleniyoruz şurada ayoll her zamankı çene çalıyoz işteÇiğdem sırf konusu hit alsın diye insanları bir birine vuruyor. Bunu itiraflara saklıyordum ama artık dayanamadım
bunun sebebide sensin arianayı berbat şarkılarla yarıştırıyorsun o yüzden arianadan gelecek hitler gelmiyor ne yapsın hogatha açığı böyle kapatmak zorunda kalıyoreğleniyoruz şurada ayoll her zamankı çene çalıyoz işte
Çiğdem sırf konusu hit alsın diye insanları bir birine vuruyor. Bunu itiraflara saklıyordum ama artık dayanamadım
Hatlar birbirine karıştı yine @sokak sanati na diyecektin sanırımbunun sebebide sensin arianayı berbat şarkılarla yarıştırıyorsun o yüzden arianadan gelecek hitler gelmiyor ne yapsın hogatha açığı böyle kapatmak zorunda kalıyor)
bunun sebebide sensin arianayı berbat şarkılarla yarıştırıyorsun o yüzden arianadan gelecek hitler gelmiyor ne yapsın hogatha açığı böyle kapatmak zorunda kalıyor)
ben alıntıyı yanlış yapmışım hogathanın oklavası gözümüzü kararttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?