MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Seni seçti işte, aşkı uğruna çiğnedi kardeşini. Bundan sonra ablacım demem anca teyze derim.
Kara listeme aldım kendisini.

bende anladım anlayacağımı

burda destereye ses çıkarmıyorum ama diğer konularda desteğim falan sürecek gibisinden bişeyler söylemiş hogatha
yani çıkar ilişkisi olduğunu iddia ediyor yoksa benimle tensel bir ilişki için hazır değilmiş
)

hahahha başka konularda sizi seçerim dedimya orada ince bir ayrıntı var
tamam sen sus hogatha batırdın zaten konuyu
herkes anladı anlayacağını

hahaha ben ayrım yapmam sizlere ikinizinde gönlünü hoş tutmaya çalısıyorum gein barıştırayım sizleri baktımda destere soner sarıkabayıya laf etmiş sibeli seviyorum demiş @mrt-06

hahahah çalışanım sonucta hatalı desem kovmak zorunda kalırım

işin şakası tabi cnm senin yerin ayrı tabikide
bunuda bir yere not düşelim ???

hahaha ben ayrım yapmam sizlere ikinizinde gönlünü hoş tutmaya çalısıyorum gein barıştırayım sizleri baktımda destere soner sarıkabayıya laf etmiş sibeli seviyorum demiş @mrt-06

bu hafta sibel canın keltoşla söylediği şarkıya 1 puan verirsen barışırız
başka kendini affettirmen mümkün değil

O cümleyi kurmamdaki sebep tamamen @Çiğdem- in kurduğu cümleye karşılıktı.
Senin beni kandırdığını iddia ediyordu. Halbuki bilmiyor ki ben istemediğim bir şeyi kim ne derse desin yapmam.
Yani seninle ilgili sorunum yok dostum biz hala kader ortağıyız.

bunuda bir yere not düşelim ???

bu hafta sibel canın keltoşla söylediği şarkıya 1 puan verirsen barışırız
başka kendini affettirmen mümkün değil
oy kullanmana vesile oldu diyordum işte ayoll bak bu @MEnes e bencede güvenme başka bir konuda yine şüpheli konusuyordu bence senin kuyunu kazıyor @destere

anlat anlat külahımı oraya koydum o dinlesin
)

madem hogatha öyle dedi sende deseydin ya ''başkanımızdır o ne derse onu yaparız sanane hogatha'' deseydin daha bir hoş olmazmıydı
)

oy kullanmana vesile oldu diyordum işte ayoll bak bu @MEnes e bencede güvenme başka bir konuda yine şüpheli konusuyordu bence senin kuyunu kazıyor @destere

onuda jürilikten azledeceğim
hatta banlasınlar onuda doğunun yanına postalayalım acayip kıl oldum kendisine
)

Bırak ya kandırdı seni o kullanmadı falan dedin aşağılayıcı bir tavırla.
Biz anlamadık sanki, @destere yi överken kendinden geçiyorsun.

anlat anlat külahımı oraya koydum o dinlesin
)

madem hogatha öyle dedi sende deseydin ya ''başkanımızdır o ne derse onu yaparız sanane hogatha'' deseydin daha bir hoş olmazmıydı
)
Haklısın daha hoş olabilirdi ama benim yapımda başkancılık olmadığını söylemiştim.
Seni severim ama sana öyle desem başkancı gibi gözükmek benim açımdan hoş olmazdı.

sizi @destere topluyordu konuya demiştim ordada @destere kim diye cevap verdi burdada oy kullanmana yardımcı olmus dedim yine @destere kim diyor bak @MasacRE- ye güven @MEnes e güvenme

sizi @destere topluyordu konuya demiştim ordada @destere kim diye cevap verdi burdada oy kullanmana yardımcı olmus dedim yine @destere kim diyor bak @MasacRE- ye güven @MEnes e güvenme
Benim oradaki ve bu konudaki yazdıklarım tamamen açıklanabilir ve @destere yi bireysel olarak hedef almayan açıklamalardı.
Bunları okuyabilen herkes anlayabilir.
Aramızı bozup ortalığı karıştırmaya çalıştığını anlayabiliyorum.
Ama destere nin bana olan güvenini tüketemeyeceksin.

Artışlar daimi olur umarım.
Bakalım daha iyi şarkılarla gelirsen neden olmasın.

Çiğdem sırf konusu hit alsın diye insanları bir birine vuruyor. Bunu itiraflara saklıyordum ama artık dayanamadım

eğleniyoruz şurada ayoll her zamankı çene çalıyoz işte
bunun sebebide sensin arianayı berbat şarkılarla yarıştırıyorsun o yüzden arianadan gelecek hitler gelmiyor ne yapsın hogatha açığı böyle kapatmak zorunda kalıyor
)

Çiğdem sırf konusu hit alsın diye insanları bir birine vuruyor. Bunu itiraflara saklıyordum ama artık dayanamadım

ben alıntıyı yanlış yapmışım hogathanın oklavası gözümüzü kararttı

Çiğdem ve uzun sopasının görevi yakında bitiyor zaten kliplere geçiyoruz ama şimdilik şunu al sen.
Nickili bölüm efso tam bitch