MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Seni seçti işte, aşkı uğruna çiğnedi kardeşini. Bundan sonra ablacım demem anca teyze derim. :A Kara listeme aldım kendisini. :A

bende anladım anlayacağımı :)
burda destereye ses çıkarmıyorum ama diğer konularda desteğim falan sürecek gibisinden bişeyler söylemiş hogatha :) yani çıkar ilişkisi olduğunu iddia ediyor yoksa benimle tensel bir ilişki için hazır değilmiş :))

hahahha başka konularda sizi seçerim dedimya orada ince bir ayrıntı var :A :A :A
tamam sen sus hogatha batırdın zaten konuyu:) herkes anladı anlayacağını :)

bende anladım anlayacağımı :)
burda destereye ses çıkarmıyorum ama diğer konularda desteğim falan sürecek gibisinden bişeyler söylemiş hogatha :) yani çıkar ilişkisi olduğunu iddia ediyor yoksa benimle tensel bir ilişki için hazır değilmiş :))

tamam sen sus hogatha batırdın zaten konuyu:) herkes anladı anlayacağını :)
hahaha ben ayrım yapmam sizlere ikinizinde gönlünü hoş tutmaya çalısıyorum gein barıştırayım sizleri baktımda destere soner sarıkabayıya laf etmiş sibeli seviyorum demiş @mrt-06 :A :A :A

hahahah çalışanım sonucta hatalı desem kovmak zorunda kalırım :A :A :A

işin şakası tabi cnm senin yerin ayrı tabikide :bhr:
bunuda bir yere not düşelim ???

hahaha ben ayrım yapmam sizlere ikinizinde gönlünü hoş tutmaya çalısıyorum gein barıştırayım sizleri baktımda destere soner sarıkabayıya laf etmiş sibeli seviyorum demiş @mrt-06 :A :A :A

bu hafta sibel canın keltoşla söylediği şarkıya 1 puan verirsen barışırız :) başka kendini affettirmen mümkün değil :)

yine satışlardasın :) @Doğu ya güvenim yoktuda sana güvenim çoktu ama nasıl bir kader ortağıysan sırtımı döndüğüm an hançerliyorsun :)

başkana saygın yok hadi anladıkta en azından bulunduğumuz makama hürmeten başkanın karizmasını çizmeseydin :)
başkandan banane nedir ya ? :)

yani köprüyü geçene kadar bana dayı diyor kız, anla işte :)
O cümleyi kurmamdaki sebep tamamen @Çiğdem- in kurduğu cümleye karşılıktı. :A Senin beni kandırdığını iddia ediyordu. Halbuki bilmiyor ki ben istemediğim bir şeyi kim ne derse desin yapmam. :A :A Yani seninle ilgili sorunum yok dostum biz hala kader ortağıyız. :A

O cümleyi kurmamdaki sebep tamamen @Çiğdem- in kurduğu cümleye karşılıktı. :A Senin beni kandırdığını iddia ediyordu. Halbuki bilmiyor ki ben istemediğim bir şeyi kim ne derse desin yapmam. :A :A Yani seninle ilgili sorunum yok dostum biz hala kader ortağıyız. :A
bunuda bir yere not düşelim ???

bu hafta sibel canın keltoşla söylediği şarkıya 1 puan verirsen barışırız :) başka kendini affettirmen mümkün değil :)
oy kullanmana vesile oldu diyordum işte ayoll bak bu @MEnes e bencede güvenme başka bir konuda yine şüpheli konusuyordu bence senin kuyunu kazıyor @destere :A

anlat anlat külahımı oraya koydum o dinlesin :))

madem hogatha öyle dedi sende deseydin ya ''başkanımızdır o ne derse onu yaparız sanane hogatha'' deseydin daha bir hoş olmazmıydı :))

oy kullanmana vesile oldu diyordum işte ayoll bak bu @MEnes e bencede güvenme başka bir konuda yine şüpheli konusuyordu bence senin kuyunu kazıyor @destere :A

onuda jürilikten azledeceğim :) hatta banlasınlar onuda doğunun yanına postalayalım acayip kıl oldum kendisine :))

Bırak ya kandırdı seni o kullanmadı falan dedin aşağılayıcı bir tavırla. :A Biz anlamadık sanki, @destere yi överken kendinden geçiyorsun. :A :A

madem hogatha öyle dedi sende deseydin ya ''başkanımızdır o ne derse onu yaparız sanane hogatha'' deseydin daha bir hoş olmazmıydı :))
Haklısın daha hoş olabilirdi ama benim yapımda başkancılık olmadığını söylemiştim. :A Seni severim ama sana öyle desem başkancı gibi gözükmek benim açımdan hoş olmazdı. :A

onuda jürilikten azledeceğim :) hatta banlasınlar onuda doğunun yanına postalayalım acayip kıl oldum kendisine :))
sizi @destere topluyordu konuya demiştim ordada @destere kim diye cevap verdi burdada oy kullanmana yardımcı olmus dedim yine @destere kim diyor bak @MasacRE- ye güven @MEnes e güvenme :A :A :A

sizi @destere topluyordu konuya demiştim ordada @destere kim diye cevap verdi burdada oy kullanmana yardımcı olmus dedim yine @destere kim diyor bak @MasacRE- ye güven @MEnes e güvenme :A :A :A
Benim oradaki ve bu konudaki yazdıklarım tamamen açıklanabilir ve @destere yi bireysel olarak hedef almayan açıklamalardı. :A Bunları okuyabilen herkes anlayabilir. :A Aramızı bozup ortalığı karıştırmaya çalıştığını anlayabiliyorum. :A Ama destere nin bana olan güvenini tüketemeyeceksin. :A
Artışlar daimi olur umarım.:Z
Bakalım daha iyi şarkılarla gelirsen neden olmasın. :A

Çiğdem sırf konusu hit alsın diye insanları bir birine vuruyor. Bunu itiraflara saklıyordum ama artık dayanamadım:):):)

eğleniyoruz şurada ayoll her zamankı çene çalıyoz işte :A :A :A
bunun sebebide sensin arianayı berbat şarkılarla yarıştırıyorsun o yüzden arianadan gelecek hitler gelmiyor ne yapsın hogatha açığı böyle kapatmak zorunda kalıyor :))

Çiğdem sırf konusu hit alsın diye insanları bir birine vuruyor. Bunu itiraflara saklıyordum ama artık dayanamadım:):):)

ben alıntıyı yanlış yapmışım hogathanın oklavası gözümüzü kararttı :)

bunun sebebide sensin arianayı berbat şarkılarla yarıştırıyorsun o yüzden arianadan gelecek hitler gelmiyor ne yapsın hogatha açığı böyle kapatmak zorunda kalıyor :))

ben alıntıyı yanlış yapmışım hogathanın oklavası gözümüzü kararttı :)

Çiğdem ve uzun sopasının görevi yakında bitiyor zaten kliplere geçiyoruz ama şimdilik şunu al sen.:A Nickili bölüm efso tam bitch:A