MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

hahah aa bu arada bence yarışmaya fena başlamadın iyi sonuc denilebilir

ayrıca shakira çok iyi başladı @Harunnn60 final puanı alıyordu nerdeyse

İlerde Çiçekler Açsın'ı da kullanır. Az sömürülecek şarkısı yok Ferdi Baba'nın LM'de.

Evet aralarda sürekli Ferdi tayfur şarkısı çalıyordu zaten dizide, o ekip arabeskçi ya
Ama en çok akılda kalanlar Sevdalılar Beni Anlar ile Çiçekler Açsın. En iyi puanları bu iki şarkıyla alır

hahah aa bu arada bence yarışmaya fena başlamadın iyi sonuc denilebilir

ayrıca shakira çok iyi başladı @Harunnn60 final puanı alıyordu nerdeyse

Shakira dişli rakip zaten ben bu sefer Teen bir sanatçı ile 1. olmak istedim Queenler ile olduk 1. hep aynı olmasın biraz Teenler kazansın.
Aslında Selena seçilmese onu sevsem daha iyi giderdim ama BA'mde alacağım o kızida. Son albümü efso.

Ben Rihanna ile ilk hafta 17. olmuştum bencede iyi başladık bu şarkı ile.

Evet aralarda sürekli Ferdi tayfur şarkısı çalıyordu zaten dizide, o ekip arabeskçi ya
Ama en çok akılda kalanlar Sevdalılar Beni Anlar ile Çiçekler Açsın. En iyi puanları bu iki şarkıyla alır
Ulan nerden aklıma geldi yine daldım Youtube'a LM sahnelerine şarkılarına.
Ben bi gidip ağlayıp geliyorum.

Herkese yeni haftadan merhaba
Benim şarkım @Çiğdem- ile @OzaN ın tam point vereceği garanti olan 'Neredesin Sen' konsusunda mesajlarınız duruyor

@dosimosi de tam verir bence

@dreamy @destere @MasacRE-@Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad@EFE UYSAL @MayısKralı@Tolstoyevski @OzaN @Doğu@MEnes @Felon @Forumdash @Tzira@S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz@eskici @Maskeli Fedai @cookies@emree-29 @xemrexxx @denizz19@Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel@ozmoturk @FaJi @GunesinOglu@batuhankaralar @BesaleT

Ulan nerden aklıma geldi yine daldım Youtube'a LM sahnelerine şarkılarına.
Ben bi gidip ağlayıp geliyorum.

Ben de daldım aralarına valla şu an Yalan'ı dinliyorum

O değil de ben ne yapsam la acaba. Hit şarkıları ileriye saklayayım ilk haftaları fazla tanınmayan şarkılarla atlatayım diye düşündüm elenmekten zor kurtuldum

@Çiğdem- ama benim şarkıyı hemen alma yarın yeni klip çıkıyor konuya bakıcam yorumlara göre onuda kullanabilirim.

Başarılar dilerim ortağım.

Daha demin ben de Yalan'ı dinledim ulan aynı duygular ya.

Yarışma tehlikeli başladı son sıralarda çok da idare edemeyebilirsin.
Biraz düzgün strateji yapmak lazım.