sonuc aciklaninca sana birsey anlatacam. bir fikra gibi bizim mesele cunku
Kime anlatacan dosicim
efenim oylarımı gönderdim zorlandığım çok düşünerek verdiğim bir oylama oldu
yüksek vereceğim dediğim sanatçılara yüksek verdim herkese başarılar
sonuc aciklaninca sana birsey anlatacam. bir fikra gibi bizim mesele cunku
konuştukça batıyorsunRüyanda belki darısı başına gelir
Niye susayım lakonuştukça batıyorsunoylama sonuçlanana kadar inzivaya çekil bence
bir fili sırtlasalar daha rahat taşırlar senin şarkı taşınacak gibi değilNiye susayım lakonuşuyorum diye puan mı kırıcaksınsağolsun LMciler bu hafta beni sırtlayacaklar rahatım yani sıkıntı yapma
Final puanı garantibir fili sırtlasalar daha rahat taşırlar senin şarkı taşınacak gibi değil
Yapacak bişey yok@DarkLeqenD bu ara mesafelisin. puanima isledi 😛
hayranim özguvenine 😉Final puanı garanti
Yapacak bişey yokLMciler sayesinde rahatım
Final puanı garanti
Yapacak bişey yokLMciler sayesinde rahatım
hayranim özguvenine 😉
Ben LM diyorum sen nediyorsunşarkına hogathanın eli değmiş klipte bir değişim var ama hogathaa seni kurtaramayacak gibi
calvinle oynaşırkende şampiyon olacağını hayal ediyordu leğen arkadaşımızama sonuç fiyasko tabi bırakalım hayal kursun başka türlü yaşanmaz bu dünyada
ben ona haftalar öncesindede dedim ortalara kadar gider ama finali göremez diye. Ferdiyi severim. önceki yarismada hep ilk ikide yer aldi ama yani bu forumda arabeskin is yapmayacagini bu kisa zamanda ben bile anladimşarkına hogathanın eli değmiş klipte bir değişim var ama hogathaa seni kurtaramayacak gibi
calvinle oynaşırkende şampiyon olacağını hayal ediyordu leğen arkadaşımızama sonuç fiyasko tabi bırakalım hayal kursun başka türlü yaşanmaz bu dünyada
Özgüven ile alakası yok kihayranim özguvenine 😉
saka bir yanada sarkini cok begendigimi söylemeden gecemem. dunden beri dilimde sarkiBen LM diyorum sen nediyorsunneyse sonuçlar açıklandığında görüşürüz
Ben LM diyorum sen nediyorsunneyse sonuçlar açıklandığında görüşürüz
neyse ben susayım aynı yere dönüp duruyoruz nasıl olsaLM cilerin merhemi olsaydı kendi keltoşlarına sürerlerdikendilerini kurtaramadılar sana bir faydaları olmaz boşuna umutlanma)
Şaşırmadımsaka bir yanada sarkini cok begendigimi söylemeden gecemem. dunden beri dilimde sarki
ben ona haftalar öncesindede dedim ortalara kadar gider ama finali göremez diye. Ferdiyi severim. önceki yarismada hep ilk ikide yer aldi ama yani bu forumda arabeskin is yapmayacagini bu kisa zamanda ben bile anladim
neyse ben susayım aynı yere dönüp duruyoruz nasıl olsa
Şaşırmadım
bendede ferdi o saydiklarindan bir tik ötede. Ibrahim tatlisesi severimben arabeskten nefret ederim ama tek istisna ferdidir mesela orhan gencebay müslüm gürses le katılsa her hafta otomatikman en düşük puanı verirdim hiç şarkıyı dinlemedenallahtan ferdiyle yarışıyorda ufak bir şansı var iki üç hafta
Hadi tüketelimben arabeskten nefret ederim ama tek istisna ferdidir mesela orhan gencebay müslüm gürses le katılsa her hafta otomatikman en düşük puanı verirdim hiç şarkıyı dinlemedenallahtan ferdiyle yarışıyorda ufak bir şansı var iki üç hafta
konuştukça batırdın zaten ben bu hafta 14 puan vermeyi düşünüyordum her yazdığın mesajda bir puan düştüm şimdi kalmış 7 puanbence onlarıda tüketme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?