MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Sunucuyu mini etek giydiği için kovmak gerek
(böyle bi olay olmuştu
) ama seni göremiyoruz nasıl sunuyorsun

kimin ne amacla yaklastiginin farkindayimda caktirmiyorum

seni tez vakitte @Çiğdem- E kuma olarak @destere ile evericem daha büyülk ceza mı olur
@destere ile artik aramiz limoni gibi birsey. 3000 binlik konuya kuru kuru tebrikler yazmis. bizde sagol dedik laf attik yorumu tek begenmekle gecistirmis. eski @destere öyle degildi ama böylesi iyi

sen baska ceza bul

Sonra yuzune bakmazlar haberin olsun
Yarişsaydın ve elenseydin her verdiğin kötü puanda sana derlerdi "kendisi elendiği için rahat puan veriyor" diye suclamayla atak yaparlardı
farkindayim

ayol çocuk çiğdemin oklavasından korkuyor hele bir sana iltifat etsin çikinella çiğdem oklavasını destereye uygun şekilde monte eder

@MasacRE- sonra sarkini dinleyecegim. gec oldu diye muzik sesini acmiyorum. yarin yorumlarim

yok kriterlerime uymadi. yastan kaybetti

30 yas alti olmaz
destere olmadıysa elimizde @sürgünüm var 34 yaşında olması lazım destere gibi işsiz de değil

Bırak sen atlama her şeye.
Sevenlerin veya seveceklerin arasına girilmez bilmiyor musun a aa.
yani şimdi @Çiğdem- le @destere nin sevdiği şey aynı o yüzden aralarını yapıyom

La gidecem uyicam ama ortalık karışmış bu konuda hiç uğramamışım.
Yine neler karıştırıyon sen milleti everiyon falan.
destere olmadıysa elimizde @sürgünüm var 34 yaşında olması lazım destere gibi işsiz de değil

yani şimdi @Çiğdem- le @destere nin sevdiği şey aynı o yüzden aralarını yapıyom
aaaa 3 yıldır @destere ile benim arkamdan prim topluyor işte yer cücesi

Abi sen tabi biz kaybedince mutlu oldun bi de baş göz edilince iyice mutlu olursun daha ne.
Sizin kaybetmeniz bizim işimize yaramıyor, beraberlik istiyordum ben. Çünkü Fenerbahçe gerilerden tehlikeli geliyor.

@sürgünüm den söz edecegini biliyordum. o bu forumdaki ilk yazistigim kisi. degerli biri lakin ben onun kriterlerine uymuyorum
Üzümün çöpü, armudun sapı derken evde kalmayız inşallah.

Sizin kaybetmeniz bizim işimize yaramıyor, beraberlik istiyordum ben. Çünkü Fenerbahçe gerilerden tehlikeli geliyor.
Fenerbahçe tehlikeli geliyor ama bizim aradan çıkmamız yine de her türlü işinize gelmiştir.
Gerçi söylentiler vardı Terim gelirse eğer yine de umudum olacaktır.

Üzümün çöpü, armudun sapı derken evde kalmayız inşallah.
insallah. isteklerin farkli. Allah gönlune göre versin 😉