MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

aaa @DarkLeqenD e @destere nin şarkını kullan diyorum dinlemiyor ayol 3.hafta kullansın senden tam puan garanti

sanırım bu hafta gçeen haftaki aynı şarkıcılara yüksek vericem

bende önermistim bunu. fadimenin dugunu ile karistirmislardi. bu sarki o zamanlar nisanli erkeklerin nisanlilarina söyledikleri sarkiydi
90lı yıllarda fadimenin düğünü ile birlikte yağmur çağmur ferdi tayfurun en büyük 2 hitleri zaten 94 95 yılları ödülde almıştı bu şarkılar @DarkLeqenD damar yerine butür popa gençelre yönük şarkılarla daha başarılı olur yağmur çağmur her nesile uygun bir şarkı çünkü

bugun bende emreye diyecektim. senin vesilenle söyluyeyim:
@xemrexxx hakiki sultan budur. safiyeni unut 😉
kız evde kalmış çikinelllalar kulübü başkanı ve yardımcısı (@vadikızı seni yaşından dolayı onursal başkanlığa atadık) siz anlaştıysanız vardır onda bir iş
bu arada @destere meryoşumla foto çekinmiş kıskandım.ss

Remix hali ile katılan bir sürü isim var. Albümde olmuyor bence çok değişik bir düşünce sonuçta Ariana söylüyor remix versiyonu kullanmak serbestse bende kullanırım.
şarkıcının söylediği bir video sunsunlar yetiyor albümde olsun olmasın cover falan fark etmez mesala beyaz showa katıldı gökhan türkmen orada kendi şarkıları olmayan bir şarkıyı canlı söyledi o videoaylada yarışabilir şarkıcının söylediği her şarkı kabul

Hacı senin bildirimler bana gelmiyor, etiketleri direkt mi kopyalıyorsun
Öyle yapıyorsan önce adres çubuğuna yapıştırıp ordan kopyalaman gerekiyor bildirim gitmesi için.

Dinle ve gör. Yerinde duramayacaksın kalkıp dans edeceksin
hahah onlar bizi dinlerler diyorya ayoll ona diyorum sanmıyorum diye bunları kendinden baska dinleyecek kimleri bulucaksın bakalım

Son düzenleme: