Benim de şarkılarımı seviyorum demişti ama her hafta düşürüyor oylarını bende anlamadım.
Bu yarışmada sibel cana yüksek veremedim ya o bana çok koyuyor ablacım gerçekten
Benim de şarkılarımı seviyorum demişti ama her hafta düşürüyor oylarını bende anlamadım.
Özledim yumoşumu ya. @BullyŞu an şarjım bitti
Hangisini
Çiğdem'e yazdım
Benim yerimde @sokak sanati veya @MayısKralı olsaydı sana neler yapardı. Ama ben sadece sağlık olsun diyeceğim.Bu yarışmada sibel cana yüksek veremedim ya o bana çok koyuyor ablacım gerçekten
Oyyy afiyet olsun paşama.O şimdi İskender yiyordur
Son zamanlarda kendini tekrar ediyorsun evet.Anlayan az zaten onu. Neyse yine bu konuyla ilgili gündeme gelmek istemiyorum.
Reyiz harikasın. @cevaa@cevaa oyları
7 Sibel Can - Padişah
6 Deniz Seki - Adaletsiz Seçim
5 Ziynet Sali - Dağınık Yatak
4 İrem Derici - Aşk Eşittir Biz
3 Gökhan Türkmen - Çatı Katı
2 Candan Erçetin - Melek
1 Ariana Grande - Into You
yarin 2 tane sınavı var azıcık anlayışlı ol kız@Bully 2 eli kanlıda olsa beni bırakmaz yoğunluk hiçbirşey ayol
Özledim yumoşumu ya. @Bully
Benim yerimde @sokak sanati veya @MayısKralı olsaydı sana neler yapardı. Ama ben sadece sağlık olsun diyeceğim.
Özledim yumoşumu ya. @Bully
Benim yerimde @sokak sanati veya @MayısKralı olsaydı sana neler yapardı. Ama ben sadece sağlık olsun diyeceğim.
@Billy Kane oyları
7) Sibel Can
6) İrem Derici
5) Candan Erçetin
4) Ariana Grande
3) Ziynet Sali
2) Gökhan Türkmen
1) Deniz Seki
herkesinkini ütüledingerçekten zorlandım atacan zorlandığımı @dosimosi bilir kızın kafasını ütüledim nasıl
oy vercem ben diye 😳
@cevaa oyları
7 Sibel Can - Padişah
6 Deniz Seki - Adaletsiz Seçim
5 Ziynet Sali - Dağınık Yatak
4 İrem Derici - Aşk Eşittir Biz
3 Gökhan Türkmen - Çatı Katı
2 Candan Erçetin - Melek
1 Ariana Grande - Into You